ZABITADAN PLAJLARA DÜZENLEME

ZABITADAN PLAJLARA DÜZENLEME

01 Temmuz 2018 Pazar 11:27
ZABITADAN PLAJLARA DÜZENLEME

Şile Belediyesi Zabıta Ekipleri rutin plaj denetimi uygulamasına devam ediyor. Ağlayankaya ve Ayazma plajlarında gerçekleştirilen denetimlerde şezlonglarını yasal sınırlar dışına taşıran ve vatandaşların denize girmesini zorlaştıran işletmeler, yapılan uygulama ile uyarılıyor ve şezlonglar tanımlı alana geri çekilerek kıyı kanununda belirtilen mesafelere uygun hale getirildi.

Yaz sezonunun açılmasıyla birlikte plajlarımızdaki işletmelere ait şezlongların yer alacağı alanların belirlenmesi ve bu çalışmalara ait düzenlemeler zabıta ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor. Vatandaşlara ait alanlarla, işletmelere ait alanların belirlendiği çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için ekiplerimiz yoğun çaba harcıyorlar.

Ayrıca ekipler tarafından fiyat ve tarife konusunda denetlenen işletmelerden kanunsuz iş yapan ve eksik evrakları olanlara yasal işlem yapılıyor.

Son Güncelleme: 01.07.2018 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72