Yollar kilit!

Tatilcilerin tatili bitti. Bayram dönüşü trafik çilesi başladı.

Yollar kilit!

Tatilcilerin tatili bitti. Bayram dönüşü trafik çilesi başladı.

03 Eylül 2017 Pazar 23:14
Yollar kilit!

Bayram tatili için Bodrum'a gidenler, geldikleri kentlere dönmeye başladı. İlçe giriş çıkışlarında uzun araç kuyrukları oluştu. TEM yolunun Bolu kesiminde de yoğunluk başladı.

Bayram tatili için Bodrum’a gelenler, bugünden itibaren geldikleri illere dönmeye başladı. Dönüş yoğunluğu ise bu sabahtan itibaren giderek arttı. Kıbrıs Şehitleri Caddesi ile Emin Anter Bulvarı’nda zaman zaman 1 kilometreye varan araç kuyrukları oluştu.

İki kilometrelik yolu 20 dakikada tamamlayan otomobiller Milas yönüne hareket etti. Milas-Bodrum Havalimanı’nda ise büyük hareketlilik yaşandı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı havalimanında ek uçak seferleri düzenlendi.

10 günlük bayram tatilini memleketlerinde geçirip dönüşü son güne bırakmak istemeyen tatilciler Bolu’da da araç kuyrukları oluşturdu. Tatilciler, TEM’in Bolu kesiminde İstanbul yönünde yoğunluk oluşmasına neden oldu. Özellikle TEM’in Gerede, Yeniçağa, Çaydurt ve Bolu Dağı Tüneli mevkilerinde yoğun trafik oluştu. İstanbul yönündeki araç yoğunluğuna rağmen trafikte aksama meydana gelmedi. Sürücüler İstanbul yönüne doğru sorunsuz yola devam etti. İstanbul yönünde oluşan yoğunluğun aksine Ankara yönünde trafik normalin altında kaldı. Tatilciler güzergahtaki dinlenme tesislerinde de yoğunluk oluşturdu.

TEM’de dönüş yoğunluğunun başlamasıyla önlemler de artırıldı. Özellikle Bolu Dağı geçişinde sürücüler elektronik tabelalar ile hız yapmamaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıldı. Sürücüler ayrıca Bolu Dağı Tüneli’nden geçerken de radyo frekansından bağlanan otomatik ses kaydıyla emniyet kemerlerini takmaları ve hız yapmamaları konusunda uyarıldı.

AKŞAM ÜZERİ YOĞUNLUK DAHA DA ARTTI

TEM yolu ve D-100 Karayolu’nun İstanbul istikameti Kocaeli kesiminde yoğunluk yaşandı.

Maddi hasarlı ve yaralamalı kazalar nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına geldi.

Trafik ekipleri güzergahlarda önlem alarak trafiği yönlendirdi. TEM’deki yoğunluğun bugün ve yarın devam etmesi bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:
YolTrafik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72