Vatan Şaşmaz'ın Eşi Sessizliğini Bozdu

Eski sevgilisi tarafından otel odasında öldürülen Vatan Şaşmaz'ın eşi yaptığı açıklamada "En değerli varlığım eşim Vatan, her zaman bizimle olacaktır" dedi.

Vatan Şaşmaz'ın Eşi Sessizliğini Bozdu

Eski sevgilisi tarafından otel odasında öldürülen Vatan Şaşmaz'ın eşi yaptığı açıklamada "En değerli varlığım eşim Vatan, her zaman bizimle olacaktır" dedi.

31 Ağustos 2017 Perşembe 16:25
Vatan Şaşmaz'ın Eşi Sessizliğini Bozdu

Genç yaşında cinayete kurban giden Vatan Şaşmaz'ın dört aylık hamile eşi Yasemin Adalı Şaşmaz, dört gün sonra sessizliğini bozdu.

AÇIKLAMAYI BASIN KURULUŞLARINA GÖNDERDİ

Şaşmaz'ın 2015 yılında evlendiği ve 5 ay sonra bir erkek bebek dünyaya getirecek olan eşi Şaşmaz basın kuruluşlarına bir açıklama gönderdi.

Yasemin Adalı Şaşmaz'ın açıklaması şöyle:

"Sevgili eşim, bebeğimin babası, karakteri, güleryüzlülüğü, adamlığı, iyi kalpliliği, hiç bozmadığı çizgisiyle tüm Türkiye'nin ve hepinizin çok sevdiğini bildiğim; bir çoğunuzun mesai arkadaşlığı yaptığınız Vatan Şaşmaz'ın ardından hepinizin benden bir açıklama beklediğiniİn bilincindeyim.

"VATAN HER ZAMAN KALBİMDE OLACAK"

Gerek konunun hassasiyeti, gerek yaşadığım tarifsiz acı ve hissettiklerim dolayısıyla söyleyecek çok fazla sözüm olamıyor malesef. Söyleyebileceğim ve bildiğim tek şey; en değerli varlığım eşim Vatan'ın, her zaman kalbimde, her zaman bizimle olacağıdır...

"ANLAYIŞINIZIN DEVAM ETMESİNİ DİLİYORUM"

Öncelikle hepinize cenaze boyunca gösterdiğiniz anlayıştan dolayı çok teşekkür ederim. Bundan sonraki dönemde de, başta doğacak bebeğimiz, sonrasında ben, ailem, Safiye annem ve de Vatan'ın anısına olan saygınızdan ve sevginizden dolayı anlayışınızın devam etmesini diliyorum.

"ASILSIZ HABERLERE, DEDİKODULARA PRİM VERMEYİN"

Yapılacak haberler ve yayınlanacak görüntülerin içerikleri ile ilgili gerekli hassasiyetin gösterilmesindeki tutumunuzu devam ettirmeniz, asılsız haberlere, dedikodulara prim vermemeniz, bu zor dönemde de bize verebileceğiniz en büyük destek olacaktır."

Saygılarımla
Yasemin Şaşmaz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72