ÜMSİDAD CHP’Lİ ADAY ADAYLARINI AĞIRLADI

Ümraniye Sivas Dayanışma Derneği (ÜMSİAD) CHP’nin Ümraniye Belediye Başkan aday adaylarını ağırladı.

ÜMSİDAD CHP’Lİ ADAY ADAYLARINI AĞIRLADI

Ümraniye Sivas Dayanışma Derneği (ÜMSİAD) CHP’nin Ümraniye Belediye Başkan aday adaylarını ağırladı.

25 Ocak 2019 Cuma 11:36
ÜMSİDAD CHP’Lİ ADAY ADAYLARINI AĞIRLADI

Merkezi Ümraniye Sütçü İmam Caddesi’nde bulunan Sivas Dayanışma Derneği (ÜMSİDAD) Ümraniye’nin CHPli aday aday adaylarını misafir etti. Yoğun bir katılımın olduğu ziyarete; CHPLİ aday adayları Hüseyin Avni Yardımcı, Cafer Aktürk, Ümraniye CHP ilçe Başkanı İbrahim Cankıran ve dernek yönetimi ve üyeleri katıldı.

Dernek Başkanı Ali Nevruz yaptığı selamlama konuşmasında dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ümraniye’de Sivaslıların yoğunlukta olduğunu hatırlatan Başkan Nevruz, temsil noktasında Sivaslılar’ın hak ettiği noktalarda olmasını umduğunu söyleyerek aday adaylara başarılar diledi. Derneğin Kurucu Başkanı Haydar Gebetaş ise 89 rüzgarının bu seçimde yaşanacağını söyleyerek geçmişten anektodlar aktardı.

CHP İlçe Başkanı İbrahim Cankıran ise, ilçe olarak seçimlere hazır olduklarını söyleyerek, “Ciddi bir çalışma içindeyiz. Ümraniyemiz ile ilgili çok önemli projelerimiz var. Adayımız kim olursa olsun kazınmaya hazırız” dedi. CHPli aday adaylarından Hüseyin Avni Yardımcı ve Cafer Aktürk ise, tüm aday adayları ile birlikte yoğun bir çalışma içinde olduklarını aktararak, “Sokakta partimize ciddi bir destek olduğunu görürken AK Parti’de ise önemli bir kırılma görmekteyiz. Bu kırılmaları partimize döndürürsek seçimi kazınırız” dediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3