Tuzla’da gemide yangın

Tuzla tersaneler bölgesinde demirli bir gemide yangın çıktı.

Tuzla’da gemide yangın

Tuzla tersaneler bölgesinde demirli bir gemide yangın çıktı.

05 Kasım 2018 Pazartesi 10:18
Tuzla’da gemide yangın

Alınan bilgiye göre Engin Dörtler Tersanesi'nde demirli bir gemide, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çalışanların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, geminin yaşam bölümünde çıkan yangına müdahale etti. Yangın, itfaiyenin çalışmasıyla söndürüldü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) yapılan açıklamada, yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı belirtilerek, "Tuzla Evliya Çelebi Mahallesi Tersaneler Caddesi 6 sayılı Tuzla Gemi Endüstri AŞ Tersanesi içerisinde tadilat halindeki Litvanya bandıralı Andromeda isimli (tahmini 100 metre uzunluğunda 20 metre genişliğinde) kuru yük gemisinde çıkan yangına, itfaiye ekiplerimiz 17 araç, 50 personel ile müdahale etmektedir" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3