TÜM TÜRKİYE BU ORGANİZASYONU KONUŞTU 'ZAFER MEDYA ÖDÜLLERİ’ SAHİPLERİNİ BULDU

Kardeş Azerbaycan'ın Ermenistan'ın işgali altındaki bölgeleri kurtardığı savaşta, Azerbaycan'a enformasyon desteği veren gazetecilere ödülleri takdim edildi. Şişli Holiday ınn Otel’deki tören Türkiye gündemine oturdu.

TÜM TÜRKİYE BU ORGANİZASYONU KONUŞTU 'ZAFER MEDYA ÖDÜLLERİ’ SAHİPLERİNİ BULDU

Kardeş Azerbaycan'ın Ermenistan'ın işgali altındaki bölgeleri kurtardığı savaşta, Azerbaycan'a enformasyon desteği veren gazetecilere ödülleri takdim edildi. Şişli Holiday ınn Otel’deki tören Türkiye gündemine oturdu.

04 Nisan 2021 Pazar 16:38
TÜM TÜRKİYE BU ORGANİZASYONU KONUŞTU 'ZAFER MEDYA ÖDÜLLERİ’ SAHİPLERİNİ BULDU

TÜRKİYE’DE VE AZARBAYCAN’DA SES GETİREN ORGANİZASYON

Toplumsal Siyasal Uluslararası araştırmalar Merkezi (İSBAM) tarafından düzenlenen 'Zafer Medya Ödülleri' sahiplerini buldu. Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan savaşta, Karabağ bölgesindeki etkin çalışmaları nedeniyle İSBAM tarafından 'Zafer Medya Ödülleri'ne layık görülen gazeteciler törenle ödüllerine kavuştu. Ödül töreni için Azarbaycan’dan gelen heyet için 5 günlük program düzenlendi. Heyet hem İstanbul’u gezme fırsatı buldu hem de bir dizi ziyaret programı gerçekleştirdi.

TÜRKİYENİN EN BÜYÜKMEDYA TEMSİLCİLERİ BİRAYA GELDİ

Programın 3. Gününde ise Şişli Holiday ınn Otel’de ‘Zafer medya ödülleri ‘ Organizasyonu yapıldı. Pandemi Koşullarına göre gerçekleşen ödül törenine; Türkiye’nin en büyük medya gruplarının temsilcileri katıldı. Hem yazılı hem de görsel medya temsilcilerine plaket ve ödül takdimi yapıldı. Program, saygı duruşunun ardından Türk ve Azerbaycan milli marşlarının okunması ile başladı. İSBAM Başkanı Samir Adıgözelli, Azerbaycan'ın verdiği savaş sırasında yanında olmaları nedeniyle gazetecilere teşekkür etti.

ADIGÖZELLİ: AZARBAYCAN HALKI SİZİ UNUTMAYACAK

Adıgözelli "Son sözü Azerbaycan ordusu söyledi. Kardeş Türkiye bir bütün olarak, medyası olarak, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Türk ordusu ve milleti Azerbaycan'ın yanında olduğunu gösterdi. Türk basın mensuplarının emeğini dile getirmek istiyorum. Sizin Gence'nin vurulma anında gösterdiğiniz fedakarlık Azerbaycan halkının aklından çıkmayacak" dedi.

AZERBAYCAN'IN HAKLI SESİ DÜNYAYA DUYURULDU

Dünya'nın, Türkiye'nin ve Azerbaycan'ın Kovid-19 salgınıyla olan savaşı dolayısıyla daha büyük bir tören yapamadıklarını kaydeden Adıgüzelli, "44 günlük savaşta son sözü Azerbaycan ordusu söyledi. Kardeş Türkiye bir bütün olarak, medyası olarak, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Türk ordusu ve milleti Azerbaycan'ın yanında olduğunu gösterdi. Türk basın mensuplarının emeğini dile getirmek istiyorum. Sizin Gence'nin vurulma anında gösterdiğiniz fedakarlık Azerbaycan halkının aklından çıkmayacak. Teşekkür ediyorum." dedi.

GAZETECİLER UNUTULMAZ ANILARINI ANLATTI

Daha sonra plaket ve ödül törenine geçildi. Sahneye davet edilen gazetecilere plaketleri takdim edildi. Sahneye davet edilen gazeteciler canlı olarak bulundukları Azarbaycan – Ermenistan savaşındaki izlenim ve anılarını anlatırken duygulu anlar yaşadı.

ANLAMLI PLAKETLER

İstanbul Medya Başkan Yardımcısı Gökhan Balcı, İstanbul Medya Yönetim Kurulu Üyesi Gürhan Demirtaş’a, plaket ve hediye takdimi yapıldı. Azerbaycan’a desteği ve organizasyona katkılarından dolayı da Dünya Karapapak Türkleri Birliği (KARPAT) Genel Başkanı Erkan Koçali’ye İSMAB Başkanı Samir Adıgözelli tarafından şehitleri sembolize eden anlamlı bir hediye takdim edildi.

İSBAM İSTANBUL TEMSİLCİSİ ALİ RIZA YILDIZ: KARDEŞLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Merkezi Azerbaycan’da bulunan Toplumsal Siyasal Uluslararası araştırmalar Merkezi (İSBAM)’ın ülkemizdeki temsilcisi, İstanbul Medya Başkanı Ali Rıza Yıldız organizasyonun başından sonuna takipçisi olarak bizzat ilgilendi. Azerbaycan’dan gelen heyeti 5 gün İstanbul’da ağırlayan Ali Rıza Yıldız, organizasyonun dört dörtlük geçmesinde büyük emeği oldu. İSBAM Başkanı Samir Adıgözelli, Ali Rıza Yıldız’a desteklerinden dolayı teşekkür ederken, Haziran ayında Bakü ve Karabağ’da yapılacak organizasyonda kendisini ağırlamaktan mutluluk duyacağını söyledi. Yıldız ise, kardeş Azerbaycan’ın her zaman yanında olacaklarını söyleyerek işbirliği kapsamında benzer organizasyonlara Türkiye’de ve uluslararası düzeyde devam edeceklerini söyledi.

Son Güncelleme: 05.04.2021 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72