TDP’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Türkiye Değişim Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Yusuf Pınarlı gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

TDP’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Türkiye Değişim Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Yusuf Pınarlı gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

08 Mart 2021 Pazartesi 13:11
TDP’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Mustafa Sarıgül liderliğinde kurulan Türkiye Değişim Partisi’nin Çekmeköy kurucu başkanı Yusuf Pınarlı gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizin İmtiyaz sahibi Ali Rıza Yıldız, Yazı İşleri Müdürü Gürhan Demirtaş ve bölge Sorumlusu aynı zamanda TDP Çekmeköy İlçe Başkan Yardımcısı Durmuş Acar’la bir araya gelen İlçe Başkanı Yusuf Pınarlı, çalışmaları hakkında bilgi vererek fikir alışverişinde bulundu.

Yeni kurulmalarına rağmen güzel bir ivme yakaladıklarını söyleyen Başkan Pınarlı, ‘’Kısa sürede güzel bir rüzgar ve sinerji yakaladık. Yönetim kurulunu oluşturup ilçe binamızı tuttuk. Artık sahada olacağız. Bir dizi ziyaret programının ardından saha çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz’’ dedi. Başkan Pınarlı’ya başarılar dileyen gazetemizin imtiyaz sahibi Ali Rıza Yıldız, ‘Çekmeköyde yaşanan muhalefet eksikliğini doldurmaları temennisinde bulundu. Yıldız ayrıca çalışma arkadaşı Durmuş Acar’ın başkan yardımcılığı görevine getirmesi ile iyi bir tercih yapmasından dolayı Yusuf Pınarlı’yı kutladı.

Son Güncelleme: 10.03.2021 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72