Sırada Ali Kılıç mı var?

Sırada Ali Kılıç mı var?

26 Haziran 2018 Salı 14:34
Sırada Ali Kılıç mı var?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maltepe Belediyesi'nde yaşanan skandallara ilişkin Maltepe'de düzenlediği miting sırasında sert konuşmuştu. Erdoğan Maltepe Belediyesi'ni teröristlerin yönettiğini söylerken, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı'nın da 10 yıl hapse mahkum edildiğini açıkladı. Bu ifadelerden sonra sıra Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a geleceği konuşuluyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maltepe'de düzenlediği miting sırasında Maltepe Belediyesi'nde yaşanan skandalları açıklamıştı. Maltepe Belediyesi'ni terör örgütü mensuplarının yönettiğini söyleyen Erdoğan, Maltepe Belediye Başkanı Yardımcısı'nın da bu suçlama ile 10 yıla mahkum edildiğini söyledi. İşte Erdoğan'ın Maltepe Belediyesi'nde yaşanan skandal ile ilgili açıklaması:

Terör örgütü mensupları Maltepe'yi yönetiyor. Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı şu hale bak. Artık gereğini pazar günü yapmanız lazım. 10 yıla mahkum olmuş. Hale bak hale.

MALTEPE BELEDİYESİ'NDE NE OLMUŞTU?

Terör örgütü Marksist Leninist Komünist Parti'ye (MLKP) yardımla suçlanan CHP'li eski Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Şengül, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mütalaasını veren savcı, Şengül'ün MLKP'nin amaç ve hedefleri doğrultusunda örgüt üyesi olarak faaliyet yürüttüğünün sabit olduğunu kaydetti. Savcı, sanık hakkında anayasayı ihlal suçundan ağırlaştırılmış müebbet, terör örgütüne yardım ve irtkap suçlarından da 10 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi. Mahkeme heyeti, Hasan Hayri Şengül'ü, terör örgütüne yardım ve irtikap suçlarından 10 yıl hapis cezasına çarptırdı.


 

Son Güncelleme: 29.06.2018 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72