SAMİM (ÇEKSEM)’den görkemli açılış

Çekmeköy’de bulunan Serbest Meslek Mensupları Derneği SAMİM (ÇEKSEM) görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı. Açılışa sanat, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda tanıdık sima katıldı.

SAMİM (ÇEKSEM)’den görkemli açılış

Çekmeköy’de bulunan Serbest Meslek Mensupları Derneği SAMİM (ÇEKSEM) görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı. Açılışa sanat, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda tanıdık sima katıldı.

25 Şubat 2019 Pazartesi 10:28
SAMİM (ÇEKSEM)’den görkemli açılış

Serbest Meslek Mensupları Derneği SAMİM (ÇEKSEM) büyük yenilikleri ile yeni yerinin açılışını yaptı. İçerisinde; sinema, tiyatro, kütüphane, 2 derslik, meslek mensupları için 2 çalışma ofisi, 350 kişilik toplantı ve davet salonu ile açılışına iş, siyaset ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Açılışa yoğun ilgi

Programın açılışına; Saadet Partisi İlçe Başkanı Yunus Başer, Belediye Bşk. Adayı Abdulhalim Meşe, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Belediye Bşk Yardımcısı Şahmettin Yüksel, Demokrat Parti İlçe Bşk. Metin Özkan, DP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, CHP Adayı Seyfettin Yıldırım, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, işadamları, basın mensupları ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Murat Doğan’ın sunumuyla ve Balparmak sponsorluğundaki açılış gün boyu devam etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen açılışta sanatseverler sergiyi inceleme fırsatı buldu.

“Kent kültürüne büyük katkı sunacak”

Dernek Başkanı Av. Erman Çalışkan, meslek lisesi öğrencileri için uygulama mutfağı ve restorandı bulunduran projesini anlattı. Çekmeköy kent kültürüne çok büyük katkı yapacağı görülen ve büyük beğeni alan projenin 6 ay içinde tamamlanacağını söyleyen Başkan Erman Çalışkan, bu merkezdeki tüm imkanların İlçedeki tüm derneklerin ücretsiz kullanımına açılacağını söyledi. Başkan Çalışkan, “Dernek genel kurulları, dayanışma geceleri ve toplantılar için derneğimizi ücretsiz kullanabilecekler” dedi .

Müzayedede renkli görüntüler

Programa katılan ilçe başkanları, belediye başkan adayları ve başkan yardımcıları da kısa bir selamlama konuşması yaparak SAMİM (ÇEKSEM) yönetimine başarılar diledi. Programın en renkli bölümü ise müzayede bölümünde oldu. Ebru Sanatçısı Banu Erdem, Ressam Çiğdem Türay ve Yazar Ressam Mustafa Işık’ın tabloları açık artırmaya sunuldu. Tabloları DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sipahi ve Çekmeköy Belediye Başkanı Şahmettin Yüksel satın aldı.


​​​​​​​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72