Onlar için yeni bir yasak daha

Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "65 yaş üstü ve 20 yaş altı toplu taşıma araçlarını kullanamayacak" dedi.

Onlar için yeni bir yasak daha

Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "65 yaş üstü ve 20 yaş altı toplu taşıma araçlarını kullanamayacak" dedi.

01 Aralık 2020 Salı 11:49
Onlar için yeni bir yasak daha

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısı sonrası yeni yasakları açıkladı. 65 yaş üstü ve 20 yaş altı için yeni düzenlemenin geldiğini ifade eden Erdoğan şu ifadeleri kullandı;

*Toplantının en önemli maddesi corona virüsündeki artışlardı. Geçtiğimiz hafta yeni tedbirleri duyurmuştuk.

*Aldığımız tedbirlerin açtığı sıkıntıları iyi biliyoruz. Vaka sayılarının otuz bine dayanmış olması hepimizin çok daha dikkatli ve sabırlı davranması gerektiğini gösteriyor.

*Genelgede belirtilen istisnalar hariç 65 yaş üstü ve 20 yaş altı toplu taşıma araçlarını kullanamayacak.

*Umumi hıfzıssıhha kurulları toplu ulaşım araçlarında salgının yayılmasına yol açan aksaklıkların giderilmesi amacıyla gereken tedbirleri alacaktır.

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI GELMİŞTİ

İçişleri Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde yayınladığı genelge ile 65 yaş ve üstünde bulunan vatandaşların belirli saatler dışında sokağa çıkmasını yasaklamıştı. Tüm yurt genelinde geçerli olacak genelgeye göre 65 yaş ve üstünde bulunan vatandaşlar sadece 10.00 ile 13.00 saatleri arasında sokağa çıkabiliyor.

Aynı şekilde 20 yaş altında bulunan vatandaşların da sokağa çıkması belirli saatler dışında yasaklanmıştı. Virüsün yayılmasına neden olan 20 yaş altı kimseler sadece saat 13.00 ile 16.00 arasında sokağa çıkabiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3