İSTANBUL MEDYA ÜYELERİNİN HAMAM KEYFİ

İstanbul Gazete, Radyo, Tv ve İnternet Habercileri Derneği üyeleri soğuk kış gününde Hamam keyfi yaşayarak bol bol dinlenip stres attı. Hamam Ataşehir’de keyifli bir gün yaşayan dernek üyeleri birlik ve beraberlik görüntüleri sergilediler.

İSTANBUL MEDYA ÜYELERİNİN HAMAM KEYFİ

İstanbul Gazete, Radyo, Tv ve İnternet Habercileri Derneği üyeleri soğuk kış gününde Hamam keyfi yaşayarak bol bol dinlenip stres attı. Hamam Ataşehir’de keyifli bir gün yaşayan dernek üyeleri birlik ve beraberlik görüntüleri sergilediler.

07 Şubat 2020 Cuma 12:01
İSTANBUL MEDYA ÜYELERİNİN HAMAM KEYFİ

Renkli ve eğlenceli programla keyifli bir gün

Ali Rıza Yıldız Başkanlığındaki İstanbul Gazete, Radyo, Tv ve İnternet Habercileri Derneği (İstanbul Medya) yine keyifli ve renkli bir organizasyona daha imza attı. Soğuk kış gününde yapılacak en güzel aktivitelerden biri olan hamam programı ile dernek üyeleri keyifli bir gün yaşadı. Gün boyu devam eden hamam programı ile üyeler hem kaynaştı hem de renkli ve eğlenceli saatler yaşadı.

Hamam Ataşehir’de unutulmaz bir gün

Aktivitenin adresi Hamam kültürünü en güzel yaşatan işletmelerden biri olan Hamam Ataşehir’di. İçerisinde havuz, sauna, buhar odası (Fin hamamı), masaj odası, kişiye özel dinlenme odası, kafeterya, duşlar ve şok havuzu bulunan Hamam Ataşehir İstanbul medya üyelerini ağırladı. Dernek üyeleri, Hamam içindeki havuz, sauna, buhar odası, jakuzi de günün stresini attıktan sonra kese ve mesajla aktivitelerini sonlandırdı. Hamamdan sonra yemekte biraya gelen dernek üyeleri bol bol sohbet edip fikir alışverişi yaptı.

Yıldız: keyifli ve eğlenceli programlara devam

Dernek Başkanı Ali Rıza Yıldız, keyifli ve eğlenceli bir aktivite daha gerçekleştirdiklerini söyleyerek, “Kışın yapılacak en güzel programlardan birini daha gerçekleştirdik. Kış ayı boyunca buna benzer aktivelerimiz devam edecektir” dedi. Yıldız, Kendilerini bu güzel mekanda ağırlayan işletmeci Özgür Dündar’a teşekkür etti.

Özgür Dündar: Hamam kültürünü yaşatıyoruz

İstanbul Medya üyelerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Hamam Ataşehir’in işletmecilerinden Özgür Dündar, Nisan 2017’de hizmete açtıkları Hamam Ataşehir’le ilgili bilgiler vererek, “Sıfırdan bir işletme kurduk. Hamam Ataşehir, yüzme havuzu, sauna, jakuzi ve buhar odası bölümleriyle hamam kültüre ve sağlığımıza olan katkısını sürdürüyor. Temizlik ve hijyen konusunda iddialıyız. Müşterilerimizin öneri ve taleplerini dikkate alıyoruz” dedi.

Hamam Ataşehir’de ayrıca; geniş locasında birçok içeceğin bulunduğu Vitamin Bar, hamam keyfine kısa bir mola verip soluklanmak için ideal bir alan. Hamamda verilen hizmetler arasında hamamın vazgeçilmez unsuru kese dışında kuru ve aromatik yağlarla yapılan masajlar da bulunuyor.

Son Güncelleme: 07.02.2020 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72