İSPARK’a Park Et Metro ile Üsküdar’a Devam Et 

Aracını İSPARK otoparklarına bırakan sürücüler Metro ile 15 dakikada Üsküdar’a ulaşıyor.

İSPARK’a Park Et Metro ile Üsküdar’a Devam Et 

Aracını İSPARK otoparklarına bırakan sürücüler Metro ile 15 dakikada Üsküdar’a ulaşıyor.

20 Aralık 2017 Çarşamba 11:00
İSPARK’a Park Et Metro ile Üsküdar’a Devam Et 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşıma istasyonlarına yakın noktalara açtığı otoparklara araçlarını bırakan sürücüler Metro, Metrobüs ve Marmaray’ı kullanıyor.

"Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu" olma özelliğini taşıyan Üsküdar-Ümraniye metrosu 9 istasyonla hizmet vermeye başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Metro istasyonlarına yakın yerlerde açık ve katlı otoparkları hizmete açıyor. Sürücülerin Metro ve diğer ulaşım araçlarını kullanarak gidecekleri güzergaha kıza zamanda trafiğe girmeden ulaşmaları sağlanıyor.

2 Bin 500 Araç Kapasiteli Otoparklar Bulunuyor

İSPARK Üsküdar-Ümraniye Metro hattı üzerinde bulunan Haldun Alagaş Katlı Otoparkı, Ümraniye Katlı Otoparkı, Ümraniye Santral Açık Otoparkı, Bağlarbaşı Katlı Otoparkı, Altunizade Açık Otoparkı, Marmara İlahiyat Otoparkı, Üsküdar Belediyesi Katlı Otoparkı ve Üsküdar Açık Otoparkları ile sürücülere hizmet veriyor. 

Yaklaşık 2 bin 500 araç kapasitesine sahip bu otoparklara araçlarını bırakan sürücüler Metro ile Ümraniye -Üsküdar arası ulaşımı 15 dakikada trafik stresine girmeden yapabiliyorlar. Ayrıca Marmaray ile Yenikapı güzergahına devam edebiliyorlar. 

Otoparkları İBB yol gösterenle kolayca bul

İstanbullu sürücüler İSPARK’a ait park et devam et otoparklarına İBB yol gösteren uygulamasını kullanarak kolayca ulaşabiliyorlar. Metro, Metrobüs, Marmaray, İDO ve diğer ulaşım araçlarına yakın noktalarda bulunan ve düşük ücretle hizmet veren otoparkları kullanan vatandaşlar trafik stresine girmeden gidecekleri güzergaha kısa zamanda ulaşabiliyorlar.

40 noktada 14 bin araç kapasitesi 

Her gün yaklaşık 150 kilometre araç konvoyunun trafikten çekilmesini sağlayan proje, kent genelinde trafiğin yoğun olduğu 40 noktada 14 bin araç kapasitesiyle vatandaşlara hizmet veriyor. Toplu taşıma noktalarına yürüme mesafesinde olan otoparklara araçlarını bırakan sürücüler farklı ulaşım imkanlarıyla yollarına devam edebiliyorlar.

Son Güncelleme: 20.12.2017 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72