Görevi başında kalp krizi geçirdi

Görevi başında kalp krizi geçirdi

26 Aralık 2018 Çarşamba 13:30
Görevi başında kalp krizi geçirdi

Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde görevli 48 yaşındaki polis memuru Hasan Uzun, 17 Aralık günü kalp krizi geçirerek hastanede tedavi altına alındı. Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi bir haftadır devam eden polis memuru, yaşam mücadelesini kaybetti. Polis memuru Uzun için Kartal'daki Kavaklı Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın yanı sıra birçok emniyet mensubu katıldı. Cenaze töreni sırasında polis memurunun babası Akif Uzun, kardeşi Gökmen Uzun ve oğlu Berat Uzun taziyeleri kabul etti. Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan aileye başsağlığı dileklerini iletti.

Polis memuru Hasan Uzun için öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Yapılan duaların ardından polis memuru için helallik alındı. Uzun'un naaşı resmi törenle cenaze aracına konularak Sancaktepe Yenidoğan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Gazetecilere konuşan İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, “Ailesine ve emniyet camiasına başsağlığı diliyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72