Erdoğan: Çılgına döndüler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'S-400 anlaşması yaptık diye çılgına döndüler. Ne olacaktı? Sizi mi bekleyeceğiz. Biz de bütün güvenlik noktasında tedbirlerimizi alıyoruz ve alacağız' dedi.

Erdoğan: Çılgına döndüler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'S-400 anlaşması yaptık diye çılgına döndüler. Ne olacaktı? Sizi mi bekleyeceğiz. Biz de bütün güvenlik noktasında tedbirlerimizi alıyoruz ve alacağız' dedi.

13 Eylül 2017 Çarşamba 15:11
Erdoğan: Çılgına döndüler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda konuştu.

'ALIYORUZ, ALACAĞIZ'

Bize yıllarca Amerika İsrail insanız hava araçlarını vermemekte adeta kılı kırk yardılar. Verdikleri zaman da bunların tamiratı tadilatı bize hendek atlattı. ABD, İsrail İHA'ları vermemekte bize kılı kırk yardılar. Artık bu ülke SİHA'larını yapar geldi. Bundan rahatsızlar. S-400 anlaşması yaptık diye çılgına döndüler. Ne olacaktı? Sizi mi bekleyeceğiz. Biz de bütün güvenlik noktasında tedbirlerimizi alıyoruz ve alacağız.

'BU DEVLETİ AYAKTA TUTMAK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ'

Ey Kılıçdaroğlu, ey yanındaki kendini bilmezler, silahlı insansız hava araçlarının yaptığı iş, bu vatana, bu millete ihanet eden teröristleri yok etmektir, bunu böyle biliniz. Sen bir gün başka konuşacaksın, bir gün başka konuşacaksın… Biz sizi biliyoruz zaten, siz gökkuşağı gibisiniz, renkten renge devamlı giriyorsunuz ama bir gün başka, bir gün başka… İşte bu siyasetçiye yakışan bir yürüyüş değildir. Onun için de 9 seçim, 9 mağlubiyet aldın, almaya da devam edeceksin. Bu devleti ayakta tutmak için ne gerekiyorsa yapacağız. SİHA'larla da yapacağız, tanklarla da yapacağız.

'HEDEF 2019 MART'I DEĞİL'

2019 seçimlerinde yüzde 50'nin üzerine çıkmak için mevcutla yetinemeyiz. Dava kalıcı, isimler ise fanidir. Biz kalıcı olana bakacağız, sadakatimizi davamıza göstereceğiz. 2019 Mart'ı bizim için olmazsa olmazdır. Aday olacak belediye başkanlarımız, mevcut belediye başkanlarımız hedefi 2019 Mart'ına değil, 2019 Kasım'a koymalıdır. Belediyelerimiz hakkında ne ufak bir spekülasyona fırsat vermeyecek şekilde çalışmalarımızı yürütmemiz lazım. Bütün dedikoduları silbaştan yapmacak gibi bugünkü toplantıyla miladi adımın atılması gerektiğini ifade ediyorum. Bütün dedikoduların ortadan kalkması için belediye başkanlarımıza, il genel meclisi üyelerimize çok büyük görevler düşüyor. 

'HEYKELLERİMİN DİKİLMESİ BENİ ÜZÜYOR'

Şahsımın heykel veya benzer görsellerini yapmışlar, tabii bunu duyunca ben çok üzüldüm. Bir defa bu bizim değerlerimize terstir. Ben ne heykelimin dikilmesini, ne masklar yapılmasını, ne bu tür görseller yapılmasını istiyorum. Bizim belediyelerimiz, bir defa bunları kaldırttık ayrı mesele, bundan sonra lütfen bu yanlışlara tevessül etmesinler, heykel değil, hizmete yönelik eserler diksinler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72