CHP’den Ak Parti’ye Kaçış Hazırlığı mı?

CHP’den Ak Parti’ye Kaçış Hazırlığı mı?

09 Temmuz 2020 Perşembe 12:59
CHP’den Ak Parti’ye Kaçış Hazırlığı mı?

Maltepe'nin onca sorunu varken, yaptıkları basın toplantısı ile yerel medyayı karalayan, aşağılayan açıklamalar yapan sözde demokrat CHP Maltepeli belediye meclis üyeleri ‘Pes’ dedirtti. Ak Parti’nin basına yönelik uygulamalarını sürekli eleştiren CHP’li meclis üyeleri, bu açıklamaları Maltepe Kamuoyu ve STK’lar tarafından; “Yolsuzluklar nedeniyle partiden umudunu kesen meclis üyeleri Ak Parti’ye geçmek için yeşil ışık mı yakıyor” değerlendirmesinde bulundu.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yaptıkları yanlışları gündeme getiren yerel medya, günah keçisi ilan edildi. Belediye başkanı Ali Kılıç bu iddialara cevap vermek yerine taşeronlarını sahaya sürdü. Maltepe Belediye Meclisi Başkanvekili Yusuf Koçhan tarafından yapılan açıklamada, CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol ve CHP Meclis üyelerinin tamamı hazır bulundu. Maltepe’nin onca sorunu varken sırf belediyeyi eleştirdiği için yerel medya mensuplarının hedef alındığı açıklamalar pes dedirtti. Sözde demokrat meclis üyeleri ve ilçe başkanı yerel medyayı karalayan, aşağılayan açıklamalar yapması kamuoyundan da tepki gördü. Yapılan basın açıklaması işi boş şovdan öteye gidemedi. Asparagas olarak niteledikleri hiçbir habere ise cevap veremediler. Meclis üyelerine ve ilçe başkanına hatırlatırız: Gazeteci haber yapar. Haberde suç unsuru, hakaret veya iftira varsa gideceğiniz yer savcılık, şikayette bulunursunuz. Sırf belediye başkanınız istedi diye kendinizi bu kadar küçük düşürmezsiniz. Bu basın toplantısında bile Mustafa Kemal Atatürk’ü kullanmaktan geri kalmayan meclis üyelerinin bu tutumunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Son Güncelleme: 13.07.2020 00:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3