CHP’DE UCU ÇEKMEKÖY’E UZANAN YASAK AŞK SKANDALI

Yasak aşk yaşadığı CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat’a kaset şantajı yapan CHP Çekmeköy üyesi  A. D,  şikayet üzerine 6 kişi ile beraber tutuklandı.

CHP’DE UCU ÇEKMEKÖY’E UZANAN YASAK AŞK SKANDALI

Yasak aşk yaşadığı CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat’a kaset şantajı yapan CHP Çekmeköy üyesi  A. D,  şikayet üzerine 6 kişi ile beraber tutuklandı.

26 Aralık 2020 Cumartesi 15:15
CHP’DE UCU ÇEKMEKÖY’E UZANAN YASAK AŞK SKANDALI

10 MİLYONLUK AŞK ŞANTAJI

İddiaya göre Mali Müşavir, Dış Ticaret Uzmanı, Uluslararası Finansal Raporlama Uzmanı olan 46 yaşındaki milletvekili Özgür Karabat seçim çalışmaları sırasında bir kadınla tanıştı. Kadının, davet ettiği Üsküdar’daki evde milletvekili Karabat ile yakınlaşmasıyla şantaj süreci işletildi. A.A., A.D.E., C.A., E.B. adlarından oluşan biri kadın üç kişilik çete, evdeki gizli kamerayla milletvekilini kayda aldı. Şantaj şebekesi, ilişki görüntülerini yaymakla tehdit ettikleri Karabat'tan 10 milyon TL istedi. Skandala ilişkin edinilen son dakika bilgisine göre bunu kabul etmeyen Karabat'ın şikâyeti üzerine 6 şüpheli gözaltına alındı

EVE GİZLİ KAMERA DÜZENEĞİ

İlerleyen süreçte partide istediği gibi yükselemeyen ve işe yerleştirilmeyen A.D, arkadaşlarıyla birlikte Karabat'a şantaj yapmaya karar verdi ve bir plan yaptı. CHP'li vekil ile birlikte oldukları evin yatak odasındaki yangın duman sensörü içine gizli kamera düzeneği yerleştiren kadın, Karabat'la mahrem anlarını kayda aldı.

EŞİNE ANLATTI, ŞİKÂYETÇİ OLDU

Karabat ise söz konusu teklifi kabul etmedi. Bir müddet sonra yeniden arayan şantajcı, bu kez 1 milyon TL karşılığında görüntüleri imha etmeyi önerdi. Gelen tehdit ve şantajlardan bunalan Karabat, sonunda yaşadığı gayri meşru ilişkiyi eşine itiraf edip şikâyetçi olmaya karar verdi. Karabat, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne şikâyette bulundu ve soruşturma başlatıldı.

ŞOK İFADE: İLİŞKİMİZ KARABAT'IN TECAVÜZÜYLE BAŞLADI

A.D, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nde verdiği ifadede 'Sevgilim' dediği CHP milletvekili Özgür Karabat tarafından tecavüze uğradığını ve ilişkilerinin böyle başladığını öne sürdü. Doğan, "Geçen sene aralık ayında kendisinin bana ulaşması ile arkadaşlığımız başladı. İnternetten yazarak telefon numaramı istedi. Whatsapp üzerinden yazdı bana, görüştük. Pandemi nedeniyle Ankara'dan dönerken bana uğrayacağını söyledi, kabul ettim. Kahve içtik. Benimle birlikte olmak istediğini söyledi. Kabul etmedim. Sonra bana zorla sahip oldu" dedi.

İLÇE BAŞKAN ADAYININ A TAKIMINDAYDI

Olay duyulur duyulmaz Çekmeköy ilçe başkanlığı  üyesi olan A.D’yi  partiden ihraç ettiğini bildirdi.  Öte yandan A.D, CHP Çekmeköy İlçe başkanlık seçimlerinde başkan adaylarından H.G’ın en yakınındaki isimlerinden biri olarak dikkat çekmişti. A.D seçim sürecinde H.G’nin tüm çalışmalarında yer almıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72