CHP Çekmeköy Örgütü bunu konuşuyor!

CHP Çekmeköy Örgütü bunu konuşuyor!

31 Aralık 2019 Salı 11:07
CHP Çekmeköy Örgütü bunu konuşuyor!

Halis Gerbağa, Erdoğan Bozkurt ile İttifak mı kurdu?

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlık adaylığını açıklayan Halis Gerbağa’nın ‘A Takımım’ dediği isimlerin Erdoğan Bozkurt’un ekibinden oluşması, ‘Halis Gerbağa, Erdoğan Bozkurt ile İttifak mı kurdu?’ yorumlarına neden oldu…

İlçe Başkanlığına aday olan Halis Gerbağa, 22 Aralık Pazar Günü, CHP İlçe Başkanlığı’nda adaylık açıklamasında bulundu. Ancak A Takımı olarak tanıttığı ekip, Erdoğan Bozkurt’ un ekibiydi. Aralarında Erdoğan Bozkurt’ a yakınlığıyla bilinen Hasan Yalçın, Veli Saltık, Serpil Güner, Arif Atılgan, Hasan Genç, Fehmi Kartal ve Metin Polat bu dönem Halis Gerbağa’ ya destek kararını açıkladılar.

Değişim bunun neresinde?

Parti çevresinde yapılan yorumlarda Halis Gerbağa’ nın herhangi bir değişimi sunamadığı, daha önce Erdoğan Bozkurt başkanlığında, yönetimlerde olan bu kişilerin neyi değiştireceklerini anlamadıklarını ifade ettiler.

Kendisine yöneltilen bir başka eleştiri de; ‘2017 yılında yine İlçe Başkanlığına aday olduğunda, Beşiktaş Belediye binasında kamp kurduğu, o vakitlerde Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı olan Hüseyin Avni Sipahi’ den adaylığı için destek istediği’ şeklindedir.

Bu ne yaman çelişki!

Gerbağa, adaylık açıklamasında; “ Bazı Partili arkadaşların Belediye seçimlerinde çalışmadığını, kendisinin çalışan bir Başkan olacağını” vaat etti. Ancak son yapılan 31 Mart Yerel Seçimlerinde, Halis Gerbağa’nın üyesi ve delegesi olduğu Cumhuriyet Mahallesi’nde CHP ciddi oy kayıpları yaşamış ve 3. Parti olmuştu. Demokrat Partinin Çekmeköy adayı olan Hüseyin Sipahi bu mahalleden 2. Parti çıkmıştı. Siyaset çevreleri, mahallesindeki oyları koruyamayan bir kişinin İlçenin oylarını nasıl koruyacağını merak ettiklerini belirttiler.

Bu ne perhiz bune lahana turşusu!

Geçtiğimiz günlerde atmış olduğu SMS mesajı ve sosyal medya paylaşımında; “Kendi aile çevresine veya yakınlarına fırsat sağlayan değil, CHP Çekmeköy örgütündeki tüm gençlere gerekli istihdam fırsatlarını sağlayan İLÇE BAŞKANI OLACAĞIM!” şeklinde bir beyanı olmuştu. Görüşlerini aldığımız CHP’ liler şaşkınlıklarını gizleyemeyerek; “Yahu Halis bey böyle mesaj atıyor ama kendi oğlunu Ataşehir Belediyesine işe yerleştirdi. Aklımızla dalga geçiyor galiba.” Şeklinde tepkilerini gösterdiler.

İlçe örgütü şu sorulara cevap arıyor:

Acaba ekibinin dışında, Erdoğan Bozkurt’ ta Halis Gerbağa’ya desteğini açıklayacak mı?

Demokrat Partili Hüseyin Sipahi, CHP de perde arkasında Halis Gerbağa için mi çalışıyor ?

Çekmeköy’ de CHP’ nin büyük bir oy kaybı yaşamasına ve örgütü birbirine düşüren Seyfettin Yıldırım’ a yakın bazı kişilerin Halis Gerbağa ile fotoğraf vermesi ne anlama geliyor?

Son Güncelleme: 02.01.2020 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3