ÇESADER’den dayanışma gecesi

Çekmeköy Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ÇESADER) düzenlediği dayanışma ve moral gecesinde siyaset ve iş dünyasından bir çok ismi bir araya getirdi.

ÇESADER’den dayanışma gecesi

Çekmeköy Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ÇESADER) düzenlediği dayanışma ve moral gecesinde siyaset ve iş dünyasından bir çok ismi bir araya getirdi.

11 Mart 2019 Pazartesi 10:59
ÇESADER’den dayanışma gecesi

Çekmeköy Belediyesi Nikah Sarayı tesislerinde düzenlenen yemeğe; DP adayı Hüseyin Avni Sipahi, Çekmeköy Belediyesi Belediye Başkan Yardımcıları; Şahmettin Yüksel, Latif Coşar, Ahmet Epli, MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur, Demokrat Parti İlçe Başkanı Metin Özkan, STK başkan ve yönetimleri, İşadamları, esnaflar ve basın mensupları katıldı.

Dernek Başkanı Gökhan Balcı selamlama konuşmasında, “10 yıldır var olan bir derneğin geçmişten bugüne kadar kooperatif yönünde ciddi atılımlarının olmadığını ve hep sözde kaldığını maalesef gördük ve biz yönetimimiz ile İnşallah bu yılın sonuna kadar tüm enerjimizi bu yolda harcayarak kooperatifi ilçemize kazandıracağız. Esnaflarımız ve siz değerli konuklar ile doldurmayı başarmanın gururu içindeyiz. Rabbim bu güzel Kandil Gecesinde ettiğimiz tüm duaları ve ibadetleri kabul etsin.” Dedi.

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi konuşmasında, “Böyle bir ortamda yıkılmayıp ayakta kaldıkları için önce siyasileri değil esnafları alkışlamamız gerekiyor. Onları saygıyla selamlıyorum. Cenabı Allah esnaf kardeşlerimizin yardımcısı olsun. İnşallah esnaf kardeşlerimizin artık cepleri parayla dolar. Çekmeköyümüz de kalkınır” dedi. Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel de konuşmasında, “ÇESADER ve tüm STK’lara destek veriyoruz. Esnaf kardeşlerimizin sorunlarının çözümü üzerinde de elimizden geleni her zaman yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Sizleri belediyemizin bu güzel tesisinde ağırlamaktan şeref duyarız“ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72