Çekmeköy’ün en büyük mahallesine genç ve dinamik aday: Yusuf Uğraş

30 yıldır Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi’nde ikamet eden mahallenin sevilen ismi Yusuf Uğraş muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Çekmeköy’ün en büyük mahallesine genç ve dinamik aday: Yusuf Uğraş

30 yıldır Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi’nde ikamet eden mahallenin sevilen ismi Yusuf Uğraş muhtar adayı olduğunu açıkladı.

26 Ekim 2018 Cuma 13:39
Çekmeköy’ün en büyük mahallesine genç ve dinamik aday: Yusuf Uğraş

21.500 seçmen, 50 binin üzerinde nüfusu ile Çekmeköy’ün en büyük mahallesi olma özelliğini taşıyan Mehmet Akif Mahallesi’ne genç ve dinamik muhtar adayı çıktı. 30 senedir bu mahallede ikamet eden Yusuf Uğraş seçildiği takdirde 7/24 saat mahallelinin hizmetinde olacağını söyledi. Mahallesini sevdiğini ve herkesin yardımına koştuğunu söyleyen Uğraş, “Mahallelimin elimden geldiğince düğün ve cenazelerine katıldım. Mahalle sakinleri ve gençlere 7/24 saat hizmet için adayım. Arkadaşlarımın ve dostlarımın teşviki ve tavsiyesi için aday oldum. Muhtar seçildiğimi takdirde işlerimi arkadaşlarıma devredip tüm mesaimi mahallem için harcayacağım” dedi.

Sorunları iyi bildiğini söyleyen Uğraş, “Mahallemdeki tüm cadde ve sokakları adım gibi bildiğim için sorunlarına da hakimim. Örneğin sağlık ocağının arkasındaki alanda yeterli aydınlatma yok. Vatandaşımız buralarda gezerken tedirgin oluyor. Aydınlatmada ne eksiklikler varsa bunları yetkili merciler ile görüşüp çözeceğim. Okula gitmek için önlük alamayan çocuklarımız var. İhtiyaç sahibi kim varsa, elimden geleni yapacağım. İş adamlarından öğrencilere burs sağlayacağım. Erzakı olmayan ailelere bizzat kapılarına gidip bu ihtiyaçlarını vereceğim. Bunun gibi bir çok projemiz var yeri geldiğinde bunları bir bir açıklayacağım” dedi.

Birçok projesinin olduğunu söyleyen Yusuf Uğraş, “Yine mahallemizde sadece bir okul var. Bir sınıfta 60 öğrenci var. Bu konu ile ilgili gerekirse il milli eğitim müdürü hatta bakanlıkla konuşacağım, ne gerekiyorsa yapacağım. Gençlere yönelik de projelerim var. Mehmet Akif spor kulübünün kurulmasına öncülük edeceğim. Sadece futbol değil tüm branşların olacağı spor kulübü ile gençler kötü alışkanlıklardan kurtulmuş olacak. Sağlık alanında ise mahallede belirli periyotlarla ücretsiz sağlık taraması olacak” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72