Çekmeköy Trabzonlar Derneği’nde bayrak değişimi

Erdal Albayrak kurucu başkanlığında faaliyete geçen Çekmeköy Trabzonlular Derneği’nde bayrak değişimi. Derneğin 1. Olağan Kongresinde yeni Başkan Mimar Hasan Keleş oldu.

Çekmeköy Trabzonlar Derneği’nde bayrak değişimi

Erdal Albayrak kurucu başkanlığında faaliyete geçen Çekmeköy Trabzonlular Derneği’nde bayrak değişimi. Derneğin 1. Olağan Kongresinde yeni Başkan Mimar Hasan Keleş oldu.

18 Şubat 2018 Pazar 13:41
Çekmeköy Trabzonlar Derneği’nde bayrak değişimi

Fikir sahibi Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve ilçe Müftüsü Muhammet Suiçmez’in yaptığı ve kurucu Başkanlığını Erdal Albayrak’ın üstlendiği Çekmeköy Trabzonlular Derneği 1. Olağan Kongresi Taşdelen’deki dernek merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Yapılan kongrede, Mimar Hasan Keleş ve yönetimi görevi devraldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Kongre’nin divan başkanlığını Recep Yakup, Katip Üye Mustafa Kalaycı ve Vatan Karaman yaptı. Altaş TV’de Marka Vizyon programının sunucusu Murat Doğan’ın sunuculuğunu yaptığı kongrenin açılış konuşmasını Kurucu Başkan Erdal Albayrak yaptı. Erdal Albayrak yaptığı selamlama konuşmasında, derneğin amacını, kuruluş aşamasını ve bugüne kadar geliş serüvenini anlattı. Albayrak, bundan sonra da kurucu yönetim olarak derneğin her zaman yanında olacaklarına vurgu yaptı.

Yeni başkan Hasan Keleş ise yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi: “Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Derneğimizin amacı malumunuz birlik ve beraberlik. ‘Birlikten kuvvet doğar, anlayışı ile hareket ederek birlikte rahmet vardır, ayrılıkta azap vardır’ diyoruz… Yunus Emre ne güzel de söylemiş; ‘Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz.’ Güzel bir günde bayrak teslimini devralıyorum. Benden önceki başkan olan değerli kardeşim Erdal Albayrak’a yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Değerli dostum Erdal Albayrak bizim, derneğimizin kurucu başkanıdır. Şahsım olmak üzere tüm hemşehrilerimizin gözünde ve gönlünde yeri farklıdır. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bugün, ülke ve millet olarak her zaman kinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu günlerden geçiyoruz. Dernekler sivil toplum kuruluşlarının ilk basamağıdır. Birlikteliği, dayanışmayı, yardımlaşmayı, kültürel varlıkları ortaya çıkarıp yaşatma ve geliştirmeyi amaçlarlar. Üyeler ve hemşeriler arası iletişim kurarlar. Projeler üretir, hayata geçirme çabası gösterirler. Kurmak kolaydır ama yaşatmak büyük enerji ve özveri ister. Görev üstlenenlerin gücü kuvveti ve enerjisi sizlersiniz. Sizler olmadan dernek yaşamaz. İyi ki sizler varsınız. Bu arada, ülke içinde ve dışında ve özellikle Afrin’de canı pahasına teröre geçit vermeyen Mehmetçiğimizin yanındayız” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3