Çaldıkları kasayı açınca şok olacaklar

Çaldıkları kasayı açınca şok olacaklar

14 Mart 2017 Salı 12:40
Çaldıkları kasayı açınca şok olacaklar

Maltepe’de bir marketin cam kapısını tekme atarak kıran 2 hırsız, içi boş kasayı çalarak kayıplara karıştı.


Maltepe'de bir marketin cam kapısını tekme atarak kıran 2 hırsız, içi boş kasayı çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anları marketin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, Maltepe Yalı Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bir markette meydana geldi. Gece saat 01.45 sıralarında marketin önüne gelen 2 hırsız tekme atarak cam kapıyı kırdı. Hırsızlardan bir tanesi kırdığı kapıdan içeri girerek kasaya yönelirken diğeri de hem kırılan kapıyı tuttu hem de gözcülük yaptı. İçeri giren hırsız doğrudan marketin kasasına yöneldi. Kısa sürede kasayı yerinden söken hırsız hızla marketten çıktı. Hırsızlar kasayla birlikte kayıplara karışırken kasanın içinin boş olduğu öğrenildi.

Hırsızlık anı kamarada

Hırsızlık anları markette bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kameralara yansıyan görüntülerde 2 hırsız marketin önüne geliyor. Hırsızlardan bir tanesi tekme atarak kapıyı kırıyor. Ardından tekme atan hırsız içeri girerken diğer hırsız da hem kırık kapıyı tutuyor hem de gözcülük yapıyor. Bu sırada içeride olan hırsız boş kasayı yerinden sökerek alıyor. 2 hırsız marketten çıkarak kayıplara karışıyor


 
Son Güncelleme: 14.03.2017 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72