Beykoz’un kayıt dışı gazetecileri!

Beykoz’da belediye aleyhine en küçük bir eleştiri dahi yazamayan nasıl geçindikleri meçhul, vergi kayıtlarının olup olmadığı bilinmeyen bazı yerel gazetecilerin yaptıkları karalama ve mesnetsiz haberler ilçe kamuoyunda ciddiye alınmıyor.

Beykoz’un kayıt dışı gazetecileri!

Beykoz’da belediye aleyhine en küçük bir eleştiri dahi yazamayan nasıl geçindikleri meçhul, vergi kayıtlarının olup olmadığı bilinmeyen bazı yerel gazetecilerin yaptıkları karalama ve mesnetsiz haberler ilçe kamuoyunda ciddiye alınmıyor.

26 Kasım 2020 Perşembe 20:02
Beykoz’un kayıt dışı gazetecileri!

Muhalefet partisine muhalefet eden gazetecilik

Beykoz Belediyesi’nin onca yolsuzluk ve rant haberlerini görmezden gelen bazı yerel gazeteler sürekli hedef saptırarak gazetecilik yapmaya çalışıyor. Gazetecilikte önce iktidar eleştirilir. Ancak Beykoz’da tam tersi bir durum yaşanıyor. Beykoz Gündem sahibi Yılmaz Gökköz ve Beykoz Aktüel sahibi Mücahit Ak, iktidar partisini pas geçip  ‘Muhalefet partisine muhalefet’ ediyor.

Beykoz Belediyesi’ni yıkama haberleri gırla!

Bu iki haber sitesini incelediğinizde Beykoz Belediyesi ve başkanı Murat Aydın’n sütten çıkmış ak kaşık olduğunu göreceksiniz. Oysaki son 1 senede ulusal basında belediye aleyhine onlarca ihale, yolsuzluk ve rant haberleri yazıldı. Ulusal basının gördüğünü Beykoz gazetecileri görmüyor mu, yoksa üç maymunumu oynuyorlar? Beykoz’un asıl sorunları dururken (Örneğin sahil düzenlemesi kapsamında tüm balıkçı tekneleri kaldırılırken, Ak Partili bir ismin teknesine dokunulmamasını görmezden geldikleri gibi) sadece karalama haberleri ile gündeme gelmeye çalışmaları ilçe kamuoyunun dikkatinden kaçmıyor.

Ne kadar vergi veriyorsunuz, nasıl geçiniyorsunuz?

Bu iki gazetecinin nasıl geçindikleri ise meçhul. Açıktan aldığınız faturasız paralarla mı yoksa, tehditlerle aldığınız paralarla mı geçiniyorsunuz? Devlete ne kadar KDV ve vergi ödüyorsunuz, vergi kaydınız var mı? Çıkın açıklayın. Sitenizde bayramlarda kullandığınız ilçe başkanları, dernek başkanları, meclis üyeleri vb. isimlerin ilanlarının kaçını faturalandırdınız? Kayıt dışı gazeteciliğin suç olduğunu bilmeniz gerekir.

Mahir Taştan ve Esengül Yılmaz gazlıyor!

İBB’nin CHP’ye geçmesi ile partiyi rant kapısı olarak gören bazı isimler ilçe teşkilatını kapalı kapılar ardından yıpratmaya çalışıyor. Partide pek de bir karşılığı olmayan ve yalnızlaşan bu isimler ilçede mikser görevini görüyor. İyi Anlaştıkları bilinen eski ilçe başkanı Mahir Taştan ve Esengül Yılmaz’ın bu iki gazeteciyi ilçeye karşı sürekli gazladıkları iddia ediliyor.

Aydın Düzgün’ü karalama haberleri tutmadı

İki yerel haber sitesinin belediyeyi pas geçip sürekli CHP İlçe Başkanı Aydın Düzgün’ü hedef almaları ilçe kamuoyunda da pek ciddiye alınmadı. Yaptığı başarılı işlerle ilçe kamuoyunun takdirini kazanan Düzgün’e yönelik bu karalama haberleri ters tepti. Ak Parti ilçe başkanı Hanefi Dilmaç da zaman zaman aynı taktiklerle yıldırılmaya çalışılmıştı. 

Son Güncelleme: 27.11.2020 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 2020-11-27 09:37:10

Meydanları boş bulanlar istediğini oynuyor . Duyarlı onurlu gazetecilik adabını bilerek görev yapmaktır. Tedbirinize katılıyorum her işi erbabı yapmali

Avatar
Metin 2021-06-09 16:09:47

Yalnızlaşanmı :)) il başkan yardımcısı olmuş biri nasıl yalnızlaşıyor anlamadım sayın aydın düzgün yalnızlaşmaya devam ediyor ilçe el değiştirecek az kaldı

banner3

banner72