BEYKOZ’DA FİLİMLERİ ARATMAYACAK OLAYLAR

BEYKOZ’DA FİLİMLERİ ARATMAYACAK OLAYLAR

20 Temmuz 2020 Pazartesi 20:12
BEYKOZ’DA FİLİMLERİ ARATMAYACAK OLAYLAR

Kapatılan Kızılay Beykoz Şubesi’nin yerine Avrasya Şubesi yönetimin atanmasının ardından sular durulmuyor. Tamamı Kastambolular’dan oluşan yeni yönetimin mikro milliyetçiliği ve ilçede rant ve çıkar işlerine bulaştıkları iddiaları ilçe kamuoyunu rahatsız etmeye devam ediyor.

Bilindiği gibi Kızılay Eski Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akat görevi bıraktıktan sonra başkan yardımcısı Kerem Kınık ve Nihat Adıgüzel başkanlık için yarıştı. Seçimi Kerem Kınık kazandı. Ancak seçimin ardından mahkemeye gidilerek olağanüstü kongre istendi. 3/2 lik imzaya rağmen kongre yenilenmiyor.

SUDAN GEREKÇE İLE ŞUBE BAŞKANLARININ ÜYELİKLERİ FES EDİLİYOR.

İşte flimleri aratmayacak olaylar bundan sonra başlıyor. Kongrenin yenilenmesi için imza veren şubeler bir bir kapatılıyor. Şubeler kapatıldığı için de başkanlarının üyelikleri fes ediliyor. Türkiye genelinde yaklaşık 550 şube kapatılıyor. Sonra belirli şubeler temsilcilik olarak açılıyor.

Kızılay Avrasya Şubesi Başkanı Sadettin Çay

KAPATILAN BEYKOZ’A TARTIŞMALI İSİM SADETTİN ÇAY ATANIYOR!

Kapatılan şubelerden biri de Beykoz oluyor. Tüzel kişiliği ortadan kaldırılan Kızılay Beykoz Şubesi’ne, yine aynı gerekçelerle kapatılan Kızılay Avrasya Şubesi Başkanı Sadettin Çay’ın atanıyor. Sadettin Çay, Beykoz Küçüksu’da iş adamı Remzi Gür’ün Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden kiraladığı 1. Derece Arkeolojik Kazı Alanı üzerinde yapılan kafeterya inşaatıyla da gündeme gelmişti. Sadettin Çay’ın Beykoz’da ikamet etmemesi de ayrı bir soru işareti doğurmuştu.

İMES Başkanı Kemal Akar

YENİ YÖNETİME KASTAMBOLULU OLMAYAN GİREMEZ!

Bu şekilde Ümraniye İmes’te bulunan Avrasya Şubesi'nin ise Beykoz’a transferi yapılıyor. Tamamı Kastambolular’dan oluşan Avrasya Şubesi'nin başkanı Sadettin Çay Kastambolulu. Yine yönetiminde Kastambolulu İMES Başkanı Kemal Akar, Beykoz eski Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, Ramsey’in sahibi Remzi Gür gibi isimler bulunuyor.

AYNI EKİP BEYKOZ’A MONTE EDİLDİ

Aynı ekip Beykoz’a monte ediliyor. Ak Parti ilçe başkanı Hanefi Dilmaç’ın bu ekibi istemediği ise çok konuşuldu. Yönetim kurulu üyesi  Muharrem Kaşıtoğlu, Ak Parti’den istifa edip Saaadet Partisi’ne geçince, Kızılay yönetiminden istifası istendi. Yalıköy’deki şube beğenilmeyince Kavacıkta yeni bir yer tutuldu.

BEYKOZ’DAKİ BAŞARI BÖYLE CEZALANDIRILDI

Kızılay Beykoz şubesi fes edilmeden önce Türkiye’nin en başarılı şubelerinden biri olarak biliniyordu. Kasasındaki 700 bin lira şube kapatılınca bu para genel merkeze gitti. Yine Kavacık  Otağtepe’deki tıp merkezinin mülkiyeti Beykoz şubesine aitti. Deprem ve afet bölgelerine birçok yardımı oldu. Kurban derisi toplama rekoru kırıldı. Birçok öğrenciye burs veridi.  Ancak bütün bu çalışmalara rağmen genel merkezden ‘Faaliyet yapılmıyor’ diye bir yazı ile Avrasya Şubesi ile birleşmesi isteniyor.

Yönetim Kurlulu uÜyesi Remzi Gür

İLÇE KAMUOYU USULSÜZ İŞLERDEN DOLAYI TEPKİLİ

Tüm bu gelişmelerden sonra Beykoz’un önceki dönem yönetimi mumla aranıyor. Yeni yönetimin makro milliyetçi ve siyasi yaklaşımları ilçede tepki toplamaya devam ediyor. Yönetimdeki Remzi Gür ve şube başkanı Saddetin Çay’ın ilçedeki ayyuka çıkmış işleri ilçe kamuoyunun gündemini meşkul etmeye devam ediyor.

SANCAKTEPE’Yİ BIRAKIN ASIL BURAYA BAKIN. BEYKOZU YÖNETENLER NE DİYECEK?

Geçtiğimiz günlerde Kızılay Sancaktepe Şubesi, zimmete para geçirme haberleri ile gündeme gelmişti. Ancak Beykoz’da yaşananlar da gündemi sarsacak türden.  Beykoz Kızılay Şube yönetiminde yer alan Ramsey Giyim’in sahibi Remzi Gür’ün, Beykoz’da arkeolojik kazı alanını “müze yapacağım” diye kiraladıktan sonra QADRAJ’a dönen yer ve bunun destekçileri. Kızılay Beykoz Şubesi’nin internet sitesindeki skandal paylaşım. Vatandaştan bağış toplayan Kızılay’ın genel başkanlık için boğazda kiralanan yalı daha neler neler..

Devamı Gelecek...

Son Güncelleme: 22.07.2020 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3