Ataşehir'de Korkunç Kaza

Ataşehir'de duraktan yolcu alan özel halk otobüsüne arkadan çarpan otomobil hurdaya dönerken sürücüsü ise yaşamını yitirdi.

Ataşehir'de Korkunç Kaza

Ataşehir'de duraktan yolcu alan özel halk otobüsüne arkadan çarpan otomobil hurdaya dönerken sürücüsü ise yaşamını yitirdi.

08 Eylül 2020 Salı 11:17
Ataşehir'de Korkunç Kaza

Olay İnönü Mahallesi Kayışdağı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre özel otomobil, Kadıköy-Kayışdağı hattında yolcu taşıyan 319 hat numaralı 34 ZJ 7393 plakalı özel halk otobüsüne büyük bir gürültü ile çarptı. Sürücü Fahrettin Yürür çarpmanın etkisi ile hurdaya dönen otomobil içinde sıkıştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, kalbi duran sürücüye kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştı. İtfaiye ekipleri otomobil içinde sıkışan sürücüyü sıkıştığı yerden çıkardı. Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Fahrettin Yürür, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Otomobilin arkadan çarptığı özel halk otobüsünün şoförü Doğuş Kuzu, "Yolcumuzu alırken bir anda çarpması ile bu hale geldi. Tam arkayı göremedim ama yandaki garajın kameralarından çok hızlı olduğu görülüyor. İlk ben müdahale ettiğimde ölmüştü, ondan sonra ambulanslar geldi" dedi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3