Atalay Altundaş, Ekrem İmamoğlu’nu yalnız bırakmıyor

Başarılarla dolu bürokrat geçmişi, siyaset ve sivil toplum kuruluşlarının etkili ismi Atalay Altundaş, bu günlerde mesaisini CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun kazanması için harcıyor.

Atalay Altundaş, Ekrem İmamoğlu’nu yalnız bırakmıyor

Başarılarla dolu bürokrat geçmişi, siyaset ve sivil toplum kuruluşlarının etkili ismi Atalay Altundaş, bu günlerde mesaisini CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun kazanması için harcıyor.

20 Mart 2019 Çarşamba 16:50
Atalay Altundaş, Ekrem İmamoğlu’nu yalnız bırakmıyor

Uzun yıllar bankacılık sektöründe üst düzey yönetici olarak çalışan Atalay Altundaş daha sonra sivil toplum kuruluşlarındaki etkin görevleriyle de dikkat çekmişti. Siyasete, CHP saflarında katılan ve bu çizgisini hiç kaybetmeyen Altundaş, bu günlerde CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nu yalnız bırakmıyor. İmamoğlu’nun bir çok saha çalışmalarına katılan ve kendisine destek veren Altundaş, bu davranışıyla da takdir topluyor. Arkasında geniş bir kitlesi bulunan Atalay Altundaş’ın Ekrem İmamoğlu’na desteği, hem bürokrat çevresi hem de hemşerileri tarafından da olumlu karşılanıyor. Altundaş ve İmamoğlu zaman zaman bir araya gelerek de fikir alışverişinde bulunuyor.

ATALAY ALTUNDAŞ KİMDİR?

1961 yılında Ardahan’ da doğdu. Evli ve 1 çocuk babası olan Altundaş, ilk, orta ve lise eğitimini Ardahan'da, yüksek eğitimini yurt dışında tamamladı. Vatani görevinin ardından 1983 yılında girdiği bankada 16. Dönem dış muameleler kursunu derece ile bitirdi. Ödül olarak KKTC’ye şef yardımcısı olarak atandı. Görevlerine Kıbrıs, İngiltere, Rusya ve Türk Cumhuriyetlerinde devam etti.

2000 yılında Türkiye’ye döndüğünde Ziraat Bankası Ümraniye şube direktörü olarak göreve başladı. Daha sonra Küçükyalı şube müdürü olarak görev yapan Altundaş, Maltepe Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü, Ulaştırma Müdürü olarak görev aldı.. Uluslararası Abay Almaati Devlet Üniversitesi mezunu olup, İngilizce ve Rusça biliyor. İstanbul Valiliği Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Koordinasyon Merkezi AB Uyum, Dayanışma ve Yönlendirme Kurulu Üyeliği, Rusya ve Türk Cumhuriyetleri ortak bankalarında üst düzey yöneticilikleri yaptı.

Genel Müdürlük yurtdışı şube ve iştiraklerinde Komite Üyeliği, Genel Müdürlük Banka Yönetim Konsey Üyeliği, Rabat Bank Azerbaycan Kurucu Bankacılık Danışmanlığı, Doğuş Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Programı Danışmanlığı, Kavram Yüksek Okulu Finans Danışmanlığı Adliye Bilirkişiliği, Maltepe Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü, Maltepe Belediye Başkanlığı Ulaştırma Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Kars,Ardahan,Iğdır Dernekleri Kurucu Üyesi ,Fenerbahçe 2000 Derneği Kurucu Üyesi,Toplumsal Kültür ve Gelişim Derneği Yönetim Kurulu Üyesi,Tüketici Hakları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, MAKSEV Maltepe Sosyal Yardım Eğitim ve Çevre Vakfı, Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyelikleri bulunuyor.

Son Güncelleme: 22.03.2019 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3