3 Milyonluk Rüşvet İntihara Götürdü!

3 Milyonluk Rüşvet İntihara Götürdü!

26 Kasım 2020 Perşembe 15:39

Çekmeköy Ömerli’deki Kaçak Solmazlar fabrikasının sahibi ve çalışanları  15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde intihar eyleminde bulundu. Fabrikanın sahibi, ‘Ya benden aldıklarınızı verin yada yıkmayın’ demesi ilçedeki rüşvet ağını gözler önüne serdi. Belediye Başkanı Poyraz ise aradan 5 gün geçmesine rağmen bir açıklama yapmış değil.

Çekmeköy Ömerli’deki Solmazlar Grup’a ait fabrikanın yıkımıyla ilgili ayrıntılar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Fabrika ile ilgili yıkım kararı alınırken, rüşvet çarkı ile ilgili iddialar artık birinci ağızdan söylendi.

3 Milyonluk rüşvet itiraf edildi!

Fabrikanın yıkılmaması için belediye yetkililerinin araya girerek 3 milyona yakın rüşvet aldığı iddialarını tüm Türkiye izledi.  Ulusal basın olayı maaşını alamayan işçilerin eylemi olarak görse de gerçek video kayıtlarında ortaya döküldü. Fabrikasının sahibi ve çalışanları  15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde intihar eyleminde bulundu. Fabrika sahibinin , ‘‘Ya benden aldıklarınızı verin yada yıkmayın’ demesi ile rüşvet ağı birinci ağızdan deşifre edildi.

Poyraz açıklama yapmadı, Soylu’yu ziyaret etti

Belediye Başkanı Poyraz ise aradan 5 gün geçmesine rağmen bir açıklama yapmış değil. İntihar eyleminden sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etmesi ise oldukça dikkat çekti.

Kamuoyu adına soruyoruz:

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz neden bu dehşet verici iddia karşısında açıklama yapmıyor?

3 Milyon TL civarında rüşveti kim kaldı, kimler arasında paylaşıldı?

Rüşvet iddialarına karışan isimler hakkında soruşturma açılacak mı?

‘Paramızı aldılar ama yerimizi yıkıyorlar’ iddialarına karşı herhangi bir yalanlama veya hukuki süreç başlatılmış mıdır?

Son Güncelleme: 30.11.2020 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3