Çekmeköy Kaymakamlığı şehit yakınları ve gazi ailelerini bir araya getirdi

Çekmeköy Kaymakamlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle şehit aileleri ve gazileri düzenlediği yemek programı ile bir araya getirdi.

Çekmeköy Kaymakamlığı şehit yakınları ve gazi ailelerini bir araya getirdi

Çekmeköy Kaymakamlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle şehit aileleri ve gazileri düzenlediği yemek programı ile bir araya getirdi.

18 Temmuz 2017 Salı 15:04
Çekmeköy Kaymakamlığı şehit yakınları ve gazi ailelerini bir araya getirdi

Çekmeköy Belediyesi Yeditepe Sosyal Tesisleri’nde şehit aileleri ve gaziler onuruna düzenlenen programa, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve eşi Nur Kansız Hanımefendi, Çekmeköy Garnizon Komutanı Albay Yusuf Diker, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yıldırım, daire amirleri, muhtarlar, meclis üyeleri, STK temsilcileri, basın mensupları katıldı.

“O GECE KANLA BAŞLAMIŞTIR, KÖTÜ BAŞLAMIŞTIR AMA RABBİMİZİN NİHAYETİ İLE SONU HAYIRLI BİTMİŞTİR”

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız programda yaptığı konuşmada, “Biraz önce değerli Garnizon Komutanım, Belediye Başkanımız konuşma gerçekleştirdiler. Biz, Çekmeköy’de gerçekten samimi bir aile sıcaklığı içerisinde yönetim anlayışı ile çalışıyoruz. Burada da bugün 15 Temmuz anma etkinlikleri çerçevesinde şehit yakınlarımız ve gazilerimiz de birlikte masalarımızda protokol düzeni olmaksızın bir aradayız. Bu güzellikleri paylaşıp kanlı gecedeki sonu hayırlı, şanlı bir sayfaya dönüşen 15 Temmuz’u hep birlikte hatırlama unutmamak ve unutturmamak adına bir araya geldik. Bu etkinliklerimiz içerisinde de bu toplantımızın özellikle aziz şehitlerimizin yakınları ve kahraman gazilerimiz açısından ayrı bir önemi var. Çünkü biz bu vatanda bu bayrağın altında yemeğimizi yiyip sohbet edebiliyorsak yarınlara, çocuklarımıza güvende bakabiliyorsak o aziz şehitlerimizin döktükleri kanlara ve kahraman gazilerimizin gaziliklerine ve özellikle de son olarak 15 Temmuz'da kendisini gösteren 249 aziz şehidimiz, 2193 gazimiz ve onlara omuz veren, vücutlarını canlarını kanlarını ortaya koyarak Cumhurbaşkanımızın emri ile sokaklara fırlayıp onlarla birlikte vatan için bayrak için ezan için kendilerini ortaya koyan aziz milletimize borçluyuz” dedi.

Programda daha sonra Yıldız ve Genç Kızlar Avrupa Şampiyonası'nda şampiyon olan Boksör Büşra Işıldar’a ve antrenör Fikret Taşdemir’e belge, plaket ve hediye takvimi gerçekleşti. Daha sonra şampiyon Büşra Işıldar, antrenörü Fikret Taşdemir, annesi Fatma Işıldar ve kardeşi Cesur Işıldar ile protokol üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi. Yemek programından sonra Doğa Parkı'nın isminin Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı olarak değiştirme törenine geçildi.

Son Güncelleme: 18.07.2017 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3