Bu yazı Millî Eğitim Bakanlığı’na, Adana Milli Eğitim İl Müdürlüğü’ne, Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Seyhan İmam Hatip Ortaokulu yönetimine açık mektup ve ihbardır.

Seyhan İmam Hatip Ortaokulu’nda 2018 Eylül ayında öğretmen olarak işe başlayan Serpil Akgün Bakıcı isimli şahsın Diyanet İşleri Başkanlığı’nda Osmaniye Kadirli’de Kuran Kursu öğreticisiyken ortak nitelik şartını kaybettiren fiillerinden dolayı görevinden ihraç edildiğini bilmeden mi bu atamayı yaptınız?

Atamayı bunları bilmeden yaptıysanız, lütfen yazımızı okuyup öğreniniz. Kendisi şu anda Sakarya L tipi cezaevinde ikamet eden, hakkında ayrıca Yargıtay’da kesinleşmeyi bekleyen Konya 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından oybirliğiyle verilmiş 50 küsur yıl hapis cezası kararı bulunan, adı sahte kimlikle pornoculuktan dolandırıcılık ve şantaja kadar onlarca suça karışmış, Adil Öksüz olayının merkezinde olan bazıları tutuklu birden fazla kişiyle yakın bağlantılı olup hakkında İstanbul C. Başsavcılığı tarafından Fetö soruşturması yürütülen Muhammed Fatih Ergün isimli, Spam Abdullah lakaplı bir şahıs var. Bu şahısla ilgili internetteki haberlerden, benim youtube kanalımdan, benim eski köşe yazılarımdan detaylı bilgi edinebilirsiniz. İşte Serpil Akgün Bakıcı da bu şahsın başlıca suç ortaklarından biridir.

“İlkay” olan adını yıllar önce mahkeme kararıyla “Muhammed Fatih” olarak değiştiren, böylece dindar camianın içine sızıp, İslam dinini suçlarına ve sapkınlıklarına çok daha kolay alet eden, Adnan Oktar gibi yaşamayı planlayan, ancak şu anda akıbeti Adnan Oktar gibi cezaevi olan Muhammed Fatih Ergün isimli şahsın kedicik misali almayı istediği evli ve 4 çocuklu biridir Serpil Akgün Bakıcı! Ortaokul çocuklarına İslam dinini öğretmesi için böyle birini istihdam ettiniz! Bu milletin vergileriyle maaş ödüyorsunuz! Gerçekten yazıktır, ayıptır!

Bu ülkenin liyakat sahibi onlarca değeri, devlette yıllardır Fetö tarafından işgal edilmiş kadrolar sebebiyle istihdam alanı ve temiz hizmet olanağı bulamazken, yine hangi Fetö aklı devreye girdi ki, güvenlik soruşturması yapılmadı, ya da böyle kirli bir sicil görmezden gelindi? İstihdam ettiğiniz bu kişinin bana hakaretten hakkında hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı ve 5 yıllık denetim süresi olduğunu da ekleyeyim.

Bu yazı, Seyhan İmam Hatip Ortaokulu’nda çocuklarını okutan velilerimize aslında biraz gecikmiş bir bilgilendirmedir. Bu yüzden haklarını helal etsinler. Bu atamadan ve ivedi gerçekleştirilmesi gereken ihraçtan sorumlu olan Milli Eğitim yöneticilerine ise bu yazıyla açık bir ihbarda bulunuyorum. Her şey belgelidir. Bu kişinin bir gün daha çocuklarımıza sırat-ı müstakimin 180 derece zıt istikametinde yön verebilecek pozisyonda olması züldür, zulümdür.

Gereği için her türlü bilgiyi ve belgeyi paylaşmaya hazırız. Devlet hafızasının zaten biz söylemeden de bulabilmesi, bilebilmesi umulurdu. O yüzden zarardan ivedilikle dönülmesini, ilgili şahıs ve ihmali ya da kastı bulunan diğer kişiler hakkında gereğinin yapılmasını Türk milleti ve İslam ümmeti adına bekliyoruz.

La galibe illAllah!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner72