Yeni İTO Başkanı belli oldu

İstanbul Ticaret Odası'nın yeni Başkanı Şekib Advagic oldu.

Yeni İTO Başkanı belli oldu

İstanbul Ticaret Odası'nın yeni Başkanı Şekib Advagic oldu.

18 Nisan 2018 Çarşamba 11:30
Yeni İTO Başkanı belli oldu

İstanbul Ticaret Odası'nın İstanbul’daki 81 Meslek Grubu’nu temsil eden 261 Meclis Üyesi, yeni dönemin Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini belirlemek için toplandı.

9 Nisan 2018 tarihinde yapılan Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimleri ile oluşan İstanbul Ticaret Odası (İTO) 20'nci Dönem Meclisi, Oda’nın dört yıl görev yapacak yeni yönetimini belirlemek için bir araya geldi.

Daha önce İTO Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Şekib Avdagiç tek liste ile seçime girdi. Başkan Avdagiç’in listesinde şu isimler var:

İsrail Kuralay, Servet Samsama, İbrahim Doğan Salman, Dursun Topçu, Ahmet Özer, Yakup Köç, Burhan Polat, Levent Taş, Bahadır Yaşık, Adil Coşkun

Yedek Üyeler:

Mehmet Akif Özyurt, Murat Dursun, Zeki Paşalı, Mehmet Metin Korkmaz, İlhami Demir, Mehmet Ünsal Ulukır, Münür Üstün, Şevket Aksoy, Abdülkadir Yıldız, Nesim Ayyıldız

ŞEKİP AVDAGİÇ KİMDİR?

Şekip Avdagiç; 1959 yılında Bosna-Hersek'in Zenica şehrinde doğdu. İTÜ Makine Fakültesi'ni bitirdi. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde ihtisas programını tamamladı. 2005'ten beri İstanbul Ticaret Odası'nda değişik kademelerde yöneticilik yaptı. Halen İTO Meclis Başkanı olarak görev yapıyor. 2010 Avrupa Kültür Başkenti Yürütme Kurulu Başkanlığı'nı da yürüten Avdagiç; MÜSİAD ve Pendik Yerel Kalkınma Platformu Üyesi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72