YEDPA iftarında herkes bir arada

Ataşehir YEDPA'da verilen iftar yemeğine iş dünyası ve siyasi partilerden...

YEDPA iftarında herkes bir arada

Ataşehir YEDPA'da verilen iftar yemeğine iş dünyası ve siyasi partilerden...

25 Temmuz 2013 Perşembe 17:33
YEDPA iftarında herkes bir arada

Ataşehir  YEDPA’da verilen iftar yemeğine iş dünyası ve siyasi partilerden  yoğun katılım gerçekleşirken mecliste grupları bulunan parti temsilcileri ilk kez yerel bir organizasyonda aynı masada görüntülendi.

Kuran tilaveti ile başlayan ve ardından sema gösterileri ile devam eden iftar yemeği siyasi parti teşkilatlarının yoğun ilgisi ile beraber her renkten insanı bir araya getirmiş oldu.  YEDPA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sami Atılgan, yaptığı konuşmasında birlik vurgusu yaparken Ramazan ayının bütünleştirici özelliğine de dikkat çekti.

 

""

“Kardeşliğimizi pekiştiriyoruz”

Atılgan konuşmasını; “Biz büyük bir medeniyetin, onurlu bir tarihin ve şanlı bir geleceğin insanlarıyız. Aramızdaki birlik ve beraberliği Ramazan Ayı’nın manevi atmosferine sığınarak daha ileri taşımalıyız…  Yüzlerce yıllık kardeşliğimizi kirli amaçlarla yıkmak ve bozmaya çalışanlara fırsat vermemeliyiz.  Bu tür etkinliklerin bizleri birbirine daha fazla yaklaştırmasını Allah’tan niyaz ederim” diyerek noktaladı.

""

YEDPA’nın tapu ve imar sorunu çözüme kavuşmalı

İftar yemeğinin ardından aralarında Ak Parti, CHP, MHP, BDP, DSP ve Saadet Partisi’nin Ataşehir il başkanları ve yardımcılarının olduğu bir grup Salih Sami Atılgan’ın masasının etrafında toplanarak Ramazan’ın ruhunun öneminden ve YEDPA’nın sorunlarından söz ederken, YEDPA’nın tapu ve imar sorununu hep birlikte çözüme kavuşturmayı kararlaştırdılar. 

Son Güncelleme: 25.07.2013 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3