Vali Mutlu Çekmeköylü işadamlarını tebrik etti

Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları'nı Makamında Ağırlayan İstanbul Valisi...

Vali Mutlu Çekmeköylü işadamlarını tebrik etti

Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları'nı Makamında Ağırlayan İstanbul Valisi...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Vali Mutlu Çekmeköylü işadamlarını tebrik etti

Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları'nı Makamında Ağırlayan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 'İstihdam ve Katma Değer Üreten İş Adamlarının Kıymetini de Bilmeliyiz' edi.

 

Seçkin ve başarılı iş adamlarını bünyesinde barındıran Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇEKSİAD) İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu makamında ziyaret etti.

Yaklaşık bir saat süren görüşmede iş ve ülke ekonomisiyle ilgili karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Çekmeköy'e daha önce birçok kere geldiğini söyleyen Vali Mutlu, "Ülkemize refah getiren, bereket getiren, kendisi kazanırken ülkemize de kazandıran, istihdam ve katma değer üreten işadamlarıyla birlikte olmaktan mutluyum" dedi.

 

İşadamlarını yerinde

ziyaret edeceğim

 

Çekmeköy'e bir kaç kez geldiğini söyleyen Vali Mutlu, bir sonraki ziyaretini ise ÇEKSİAD ve üyelerine ayıracağını söyledi. Bu ziyarete yarım gün ayıracağını söyleyen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, "Bu gelişimde dernek üyesi işadamlarını yerinde ziyaret etmeyi düşünüyorum. Sizleri ve işadamlarınızı daha iyi tanımak ve yaptıkları işleri yerinde görmek keyifli olacaktır" dedi.

 

İstanbul'u yönetmenin zor ancak bir o kadar keyifli olduğunu da söyleyen Vali Mutlu, "İstanbul, müthiş enerjisiyle Türkiye'ye yön ve rota veren bir şehir. İçinde yaşadığımız şehre yaşadıkça alışıyor, özelliklerini unutuyoruz ama bu güzellikleri her zaman hatırlamak lazım" dedi. Bu ziyarete ÇEKSİAD Başkanı Abdullah Gelgeç'in yanı sıra; yönetim kurulu üyeleri Nejat zeytin, Ali Soyal, Recep Alkılıç, Ali Meral, Kemal Çolakoğlu ve dernek üyesi Recep Turan Sürücü katıldı.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3