Üsküdar'ın araç filosu hizmette!

Alınan otobüsler ve Hasta Nakil Aracı törenle hizmete girdi

Üsküdar'ın araç filosu hizmette!

Alınan otobüsler ve Hasta Nakil Aracı törenle hizmete girdi

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Üsküdar'ın araç filosu hizmette!

Üsküdar Belediyesi tarafından halkın sosyal ve kültürel etkinlikler ve hasta nakil ihtiyaçlarında kullanılmak üzere alınan otobüsler ve Hasta Nakil Aracı hizmete girdi. Yurt dışındaki örneklerden esas alınarak Makine İkmal Müdürlüğü bünyesinde dizayn edilen ve Üsküdarlıların kültür turlarında faydalanmaları için kullanılacak olan üzeri açık tur otobüsü tüm dikkatleri üzerinde topluyor.

Üsküdar'da yaşayan vatandaşların, belediyece düzenlenen her türlü sosyal faaliyet ve etkinliklere katılımlarının sağlanması için ulaşım hizmetlerinde, ilçede faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları, eğitim kurumları ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarının etkinlik ve faaliyetlerinde, İstanbul'un ve Üsküdar'ın tarihi ve kültürel mekânlarının Üsküdar halkına ve öğrencilere gezdirilmesi hizmetlerinde kullanılmak için satın alınan yeni otobüsler büyük bir ihtiyacı giderecek.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3