Üsküdar esnafı yine ‘Teke' dedi

Üsküdar esnafı yine ‘Teke' dedi

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Üsküdar esnafı yine ‘Teke' dedi
Bu yıl 35. Genel Kurul'unu yapan Üsküdar, Çakmak, Çekmeköy, Ataşehir S.S. Esnaf  Sanatkar ve Kredi Kefalet Kooperatifi yine düzeni bozmadı. Kooperatif; Çamlıca Sefa Restoran'da üyeleriyle birlik içinde genel kurulunu gerçekleştirirken üyeler, oylarını mevcut Başkan Zihni Teke'den yana kullandı.

Divan üyeliklerini Mehmet Yıldız, Sezai Kantarcı, Haydar Gebetaş ve Salih Özdemir'in yaptığı Kongrede; Ihlamur Kuyu Halk Bankası Müdiresi Hülya Ayık ve personeli Temel Çoruh, Nejdet Yalkın, Resul Taşçı gibi isimler de vardı.


""

Kongre başlamadan önce tüm şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Yapılan toplantıda önce gelir- gider, faaliyet, hesap ve denetim raporları okunarak müzakere edildi ve onaylandı. Alınan tüm kararlar oy birliği ile kabul edildi. Kongrede bir teşekkür konuşması yapan Başkan Zihni Teke, “Sizlerin güven ve desteği ile bugün buralardayım. Sizler olmasanız biz de olmayız” dedi. Verilen kredilerin geri dönüşünde birtakım sıkıntılar yaşandığına dikkat çekerek uyarılarda bulunan Başkan Teke, “Hiçbir ortağımızın zorda kalmasını istemeyiz ve hiçbir ortağımızı da zora sokmayız. Ancak bu bir kredidir ve dönüşü olmadığı takdirde gelecekte başka esnaflarımız bu imkandan yararlanamayacak” dedi.


""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72