Ümraniye SGK ‘Bowling' turnuvası düzenledi

Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezi çalışanları Ümraniye'de düzenlenen bowling..

Ümraniye SGK ‘Bowling' turnuvası düzenledi

Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezi çalışanları Ümraniye'de düzenlenen bowling..

20 Şubat 2014 Perşembe 14:55
Ümraniye SGK ‘Bowling' turnuvası düzenledi

Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezi çalışanları Ümraniye’de düzenlenen bowling turnuvasında bir araya geldi.

 

Yoğun çalışma temposu arasında çalışanlar arasındaki iletişimi güçlendirmek, iş stresinden uzaklaştırmak, iş motivasyonunu artırmak amacıyla Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezi çalışanları ve yakınlarının katılımıyla bowling turnuvası düzenlendi.

 

Bilgin: “Mutlu memur, mutlu vatandaş…”

 

Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Coşkun Bilgin, turnuvanın açılışında yaptığı konuşmada; “Kurum olarak nüfusun tamamına hizmet vermekteyiz. Verilen hizmetin kalitesinin artması personelin iş barışı, işine severek gelmesi, çalıştığı işyerinde kendini mutlu hissetmesi ve Kurum aidiyeti ile mümkün olacağının bilinci ile Müdürlük olarak birçok sosyal etkinlikler düzenlemekteyiz. Bu kapsamda bugün burada 3. kez düzenlemiş olduğumuz bowling turnuvasında bir araya geldik. Her zaman her yerde ifade ettiğim gibi ‘Mutlu memur, mutlu vatandaş’ anlayışı ile çalışanlarımızı mutlu etmek, memnun etmek için ben ve ekibim elimizden geleni fazlasıyla yapmaya tüm hızımızla devam edeceğiz” dedi.  

""

Turnuva sonunda, şampiyon olan takıma, bireysel bazda birinci olan bayan ve erkek yarışmacılara kupa verilirken yine şampiyon olan takım oyuncularına da madalya verildi. Ayrıca düzenlenen bowling turnuvalarına ev sahipliği yapan Crocus Oyun Parkı sahibi Ülkü Sarıarslan’a da teşekkür belgesi verildi.

Son Güncelleme: 20.02.2014 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3