Türkiye'deki Altın Krizine “Alternatif” Çözüm…

Çeyrek Altına Karşı Kingston'ın 24 Ayar Altın Kaplama USB Belleği

Türkiye'deki Altın Krizine “Alternatif” Çözüm…

Çeyrek Altına Karşı Kingston'ın 24 Ayar Altın Kaplama USB Belleği

23 Nisan 2013 Salı 12:49
Türkiye'deki Altın Krizine “Alternatif” Çözüm…

Çeyrek Altına Karşı Kingston’ın 24 Ayar Altın Kaplama USB Belleği

Son günlerde altın fiyatlarında yaşanan hızlı düşüş, yatırım için altına yönelenlerin sayısında patlama olmasına neden oldu. Fakat piyasada Çeyrek Altın başta olmak üzere altın bulmak neredeyse imkansız. Piyasada yatırımlık altın bulmanın oldukça zor hale geldiği bu günlerde dünyanın lider bellek üreticisi Kingston, teknoloji meraklılarına altın bir fırsat sunuyor. 24 ayar altın kaplama 8 ve 16 GB kapasiteli Kingston Data Traveler Gold USB bellek, Türkiye’deki teknoloji marketlerde satışa sunuldu. Kapalıçarşı'da bu hafta sonu 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 84,20 liraya gerilerken, 24 ayar 8 GB’lık Kingston USB’nin fiyatı ise KDV dahil 16,90 TL.

 Kingston Technology Company, Inc.  hakkında

Kingston Technology Company, Inc. dünyanın en büyük ve lider bağımsız bellek ürünleri üreticisidir. Kingston, masaüstü ve taşınabilir bilgisayar sistemleri, sunucular, yazıcılar için bellek ürünleri; PDA’ler, mobil telefonlar, dijital kameralar ve MP3 çalarlar için Flash bellek ürünleri tasarlar, üretir ve dağıtımını gerçekleştirir. ABD, Kaliforniya, Tayvan ve Çin’de üretim tesislerine sahip olan Kingston, ABD, Kanada, Avrupa, Rusya, Türkiye, Ukrayna, Avustralya, Hindistan, Tayvan, Çin ve Latin Amerika’daki satış ofisleri ile küresel ölçekte çalışan iş ortakları ve şirketlerinden oluşan büyük bir iş ağına sahiptir. Daha fazla bilgi için www.kingston.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz. 

Son Güncelleme: 23.04.2013 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72