Tekoto Peugeot'da 208 ile yeniden doğuşu test edin

Tekoto Peugeot'da 208 ile yeniden doğuşu test edin

26 Şubat 2013 Salı 11:17
 Tekoto Peugeot'da 208 ile yeniden doğuşu test edin
Yeni Peugeot 208, Peugeot Markası için Yeniden Doğuş'u ifade ediyor. Kompakt, çevik ve performanslı 208, çağının önüne geçiyor. Kullanıcıya yaşam kolaylığı sağlayan ergonomisi ve tasarımı daha fazla modernliğe kapı açıyor. Peugeot'nun her açıdan ilham aldığı yeniden doğuş kavramını somutlaştıran 208, arzuları açığa çıkarıyor ve duyguları harekete geçiriyor. ''Tekoto Peugeot” bu yeni aracı test etmeniz ve görmeniz için sizleri bekliyor.

 

""

Markanın yeni tasarım kodlarını benimseyen, sürüş deneyiminde, mimaride, tasarımda, ergonomide ve çevreye saygıda yeniden doğuşu simgeleyen Yeni Peugeot 208, 3 kapılı ve 5 kapılı olmak üzere iki farklı gövde tipi ile Türkiye pazarına sunuldu.

 

Peugeot 208 ile farklı bir sürüş deneyimi yaşanıyor. Bunu elde edebilmek için Peugeot uzmanları aracın iç mekanını tamamen yeniden yaratma cesaretini gösterdiler. Tümümen yeniden tasarlanmış olan sürüş konumu hiçbir araçta bulunmayacak hisler sunuyor. Küçük direksiyon simidi ve göz hizasındaki gösterge paneli ile birlikte 208'in kullanımı daha rahat, daha sezgisel dolayısıyla daha güvenli.

 

Ayrıca ön panelde konumlandırılan dokunmatik ekran ile sürücü farklı fonksiyonlara kolaylıkla erişebiliyor. Fonksiyonların tamamının dokunmatik ekran üzerinden akıllı telefonlardaki gibi kontrol edilebilmesi 208'i çağdaş kılıyor, araç ve sürücü arasında yepyeni bir doğul ilişki yaratıyor.  Radyo fonksiyonlarının grafiksel olarak gösterilmesi, USB bağlantısı ve Audio Streaming özelliği ile müzik aktarımı, Bluetooth telefon kiti ve iPod/iPhone entegrasyonu dokunmatik ekran aracılığı ile sunuluyor.

""

 

Araçlarının her biri için yakıt tüketimini ve egzoz emisyonlarını azaltmak amacıyla tüm bilgi birikimini kullanan Peugeot, Yeni Peugeot 208 ile yakıt tüketimini ve CO2 emisyonlarını kontrol altına alan yeni nesil 3 silindirli benzinli motor teknolojisini lanse ediyor.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72