SGK Ümraniye çalışanları bilgilendirdi

Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezi hizmet bölgesi olan; Ümraniye, Çekmeköy ve...

SGK Ümraniye çalışanları bilgilendirdi

Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezi hizmet bölgesi olan; Ümraniye, Çekmeköy ve...

23 Temmuz 2013 Salı 17:39
 SGK Ümraniye çalışanları bilgilendirdi

Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezi hizmet bölgesi olan; Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe ilçelerindeki belediye, bankalar ve kamu kurumları çalışanları bilgilendirildi.

 

Seminerde; Sosyal Güvenlik Kurumuna verecekleri belge ve bilgileri hangi tarihlerde bildirmeleri gerektiği, süresi içerisinde bildirim yapılmaması halinde karşılaşacakları yükümlülük hakkında, ardından da tüm toplumca bilinmesi gereken tüm sorulara yanıt verildi.

""

BİLGİN, “Amacımız toplumda Sosyal Güvenlik Bilinci oluşturmaktır”

SGK Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezi Seminer Salonunda yoğun katılım ile gerçekleştirilen seminer, Ümraniye SGM Müdürü Coşkun Bilgin’in, katılımcılara gösterdiği ilgi için teşekkür ederek başladı.. Bilgin, Ümraniye “Sosyal Güvenlik Merkezi olarak temel amacımız, toplumda Sosyal Güvenlik Bilinci oluşturmaktır. Müdürlüğümüzde fiiline verdiğimiz hizmetin yanı sıra, bölgemizde ki bütün vatandaşlarımıza, halkımıza hakları, yükümlülükleri ve sorumlulukları hakkında bilgi vermek, sosyal güvenliğin ne olduğunu, nasıl kullanılacağını, faydalarını ve haklarını öğretmek asli görevimizdir” dedi.

Bilgin konuşmasının devamında, “Kurumumuza bildirilmesi gerektiği aksi halde karşılaşılabilecek idari para cezaları hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla sizleri buraya davet ettik.” Diyerek SGK’ya karşı bildirim yükümlülükleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Yine katılımcılara sigortalı tescil, emeklilik, genel sağlık sigortası gibi sosyal güvenlik uygulamaları hakkında bilgi verilen seminer, katılımcıların sordukları sorulara verilen cevaplar ile sona erdi.  

Son Güncelleme: 23.07.2013 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3