Sektörün lideri As Otomotiv'den yeni atılımlar

Sancaktepe Samandıra'da faaliyette bulunan As Otomotiv, geçtiğimiz...

Sektörün lideri As Otomotiv'den yeni atılımlar

Sancaktepe Samandıra'da faaliyette bulunan As Otomotiv, geçtiğimiz...

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Sektörün lideri As Otomotiv'den yeni atılımlar

Sancaktepe Samandıra'da faaliyette bulunan As Otomotiv, geçtiğimiz günlerde Pendik  Neomarin alış veriş merkezinde, Hyundai'n değişik modellerini görücüye çıkardı. Büyük ilgi gören As Otomotiv'in bu kampanyasında Hyundai'nin ürettiği araçlar izleyen konukların hücumuna uğradı. Bu durum karşısında memnuniyetini gizlemeyen As Otomotiv yetkilileri, "Tanıtım kampanyamız gerçekten de umduğumuzdan daha güzel geçti" dedi.

 

""

As Otomotiv ilgi odağı oldu?

 

Tanıtım kampanyası vatandaşlar tarafından büyük  ilgi gören As Otomotiv'in yetkilisi, gazetemiz Flashaber'e yaptığı açıklamada;  "Gerçekten de yaptığımız her tanıtım kampanyamız halkın büyük beğenisini kazanıyor. Tabii bu da bizi çok memnun ediyor. Yaptığımız kampanyada, gelen müşterilerin araçlarına ücretsiz check- up yapmaktayız.

Kısaca özetlemek gerekirse; Periyodik bakım (yağ değişimi,fren bakımı,mekanik bakım),Rot ayarı, Balans ayarı, Şase düzeltme, Jant düzeltme, Lastik tamiri, Akü satış ( Mutlu, İnci), Jant satış (cms, kormetal, xxıo, dezent, aez) verdiğimiz hizmetler arasında?

Herkesin memnuniyeti bizim memnuniyetimizdir. Gelsinler As Otomotiv'e, elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız" dedi. Hyundai araçlar konusunda kısa bilgiler de veren As Otomotiv yetkilisi yaptığı açıklamada; "Türkiye'de satılan araçların yüzde 80'lik bölümü kredilerle alım şeklinde? Araç kredisi veren TEB CETELEM ile yapılan anlaşma doğrultusunda Hyundai modellerinde 'Hyundai Kredi' için hazırlanan özel avantajlar sunuluyor. 'Hyundai Kredi' sayesinde Hyundai'ye özel kredili ürünler tasarlanabiliyor. Tüketicilerin yetkili satıcılarda öncelikli olarak kredi imkanlarından yararlanması sağlanıyor. TEB CETELEM Tüketici Finansmanı 2005 yılından beri Türk otomotiv sektöründe edindiği deneyim ile Hyundai Kapital Europe'un uluslararası tecrübelerinden faydalanarak oluşturulan ?Hyundai Kredi'nin sunduğu koşullar sayesinde daha çok kredi başvurusunun onaylanması da sağlanmış olacak. Daha uzun vadeli krediler, daha uygun faiz oranları ve daha yüksek kabul oranları ile Hyundai müşterilerine avantaj sağlayacak olan ?Hyundai Kredi' sayesinde önümüzdeki dönemlerde Avrupa ve Amerika'da uygulanmakta olan belirli taşıt kredisi ürünlerinin Türkiye pazarına uygun hale getirilmesi de planlanmakta. TEB CETELEM ile gerçekleştirilen işbirliği sayesinde; uluslararası bilgi birikiminin bu ürünleri oluşturmak için kullanılması ve Hyundai müşterilerine yeni avantajlı ürünler sunulması hedeflenmekte. Yepyeni kredili ürünlerin vatandaşa sunulması ve böylece ?Hyundai Kredi'nin, kısa süre içinde taşıt kredisi alanında öncü bir marka haline getirilmesi de önceliklerimiz arasında" diyerek firmanın güvenirliğini bir kez daha ispatlamış oldu.


""

""

""

""

 

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72