Piliç devinden üzücü haber

Piliç devinden üzücü haber

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Piliç devinden üzücü haber
Merkezi Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bulunan Şeker Piliç Yem Sanayi ve Ticaret A.Ş, İMKB'ye gönderdiği açıklamada, banka hesaplarında bulunan haciz dolayısıyla ham madde alınamadığını, bu nedenle ilerleyen dönemlerde üretimin durabileceğini bildirdi.
Şeker Piliç'den yapılan açıklamada, "Alacaklarımız ve banka hesaplarımız üzerinde ihtiyati haciz bulunması sebebiyle üretim için gerekli hammadde alım imkanımız kalmamıştır. Bugün itibariyle üretim ve satışlarımız devam etmektedir. Sözleşmesi iptal olan bayi ve market olmamakla birlikte, üretim için gerekli olan hammadde temin edilemeyeceği için mevcut canlı varlıklar hızlı bir şekilde elden çıkarılarak üretim ve satışımız durdurulacaktır" denildi.

ŞEKER PİLİÇ'E BANVİT TALİP OLDU

Merkezi Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bulunan ve beyaz et sektöründe yüzde 12 pazar payına sahip olan, Bandırma Vitaminli Yem Sanayi ve Ticaret A.Ş (BANVİT) Şeker Piliç'e talip oldu.

Her iki firma tarafından borsaya yapılan açıklamada, Banvit ve Şeker Piliç arasında görüşmelerin başladığı ifade edilirken, Banvit açıklamasında, "Bandırma bölgesinin en önemli istihdam odaklarından biri olan Şeker Piliç firması ile ön görüşmelere başlanmıştır" denildi.
Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3