Peugeot'da 30 Haziran'a kadar Güneşli Günler

Peugeot bayilerini ziyaret edenler, hem Güneşli Günler kampanyası ile...

Peugeot'da 30 Haziran'a kadar Güneşli Günler

Peugeot bayilerini ziyaret edenler, hem Güneşli Günler kampanyası ile...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Peugeot'da 30 Haziran'a kadar Güneşli Günler

Peugeot bayilerini ziyaret edenler, hem Güneşli Günler kampanyası ile birlikte Türkiye pazarına sunulan Yeni Peugeot 308'i ilk olarak keşfetme, hem de tüm Peugeot modellerini yakından tanıma imkanına sahip olacaklar.

Peugeot'nun Sancaktepe'deki Tekoto bayisinde yapılan tanıtım kampanyası ile de duyurulan Güneşli Günler Kampanyası ile tüm Peugeot modellerinde 25 bin TL'ye varan tutarlarda 12 ay %0,65 faizli kredi olanağı ve ilk taksidi 2012 yılında ödeme imkanı sunuluyor. Ayrıca 1.250 TL'ye varan yakıt hediyesi ile Peugeot müşterileri tüm yaz tatili boyunca yakıt masrafını da düşünmeyecekler. Kampanya süresince Peugeot Yetkili Servisleri'ne gelen herkes ücretsiz check up fırsatından, Peugeot kullanıcıları ise orijinal yedek parça ve işçilikte %10 indirimden yararlanacaklar. Ayrıca Peugeot'da Güneşli Günler boyunca Peugeot bayileri saat 21:00'e kadar hizmet verecekler. 


""

1.250 TL'ye varan yakıt hediye

Kampanya süresince perakende müşterilere, benzinli modellerde 1.250 TL, dizel modellerde ise 850 TL tutarında yakıt kartı hediye ediliyor. Birçok Peugeot modeli için sunulan bu yakıt avantajı İş Bankası işbirliğiyle hazırlanan Maxi Kart ile 2011 yılı sonuna kadar kullanılabilecek. Böylece ilk kredi taksidini 2012 yılında ödeme avantajına sahip olan müşteriler kullanım koşullarına göre 2012 yılına kadar yakıt masrafı yapmama imkanına da sahip olacaklar.

 

Yeni 308'i keşfedin

Yeni Peugeot 308, Peugeot Güneşli Günler kampanyası ile birlikte Türkiye pazarına sunuluyor. Orta segmentin başarılı modeli Peugeot 308, Peugeot'nun yeni marka kimliğini sembolize eden çizgilere bürünürken, yenilikçi mikro-hibrid e-HDi teknolojisinden yararlanıyor. Yakıt tüketimi ile CO2 emisyonlarını en düşük seviyeye indiren bu teknoloji %15'e varan yakıt tasarrufu dolayısıyla kullanım maliyeti tasarrufu sunuyor. Yeni Peugeot 308 ile e-HDi teknolojisini hem manuel hem de Auto6R vites kutusu seçenekleri ile sunan ilk ve tek marka olan Peugeot, standart olarak sunulan ESP donanımı ile de farklılığını ortaya koyuyor. LED'li farları ile stilin ön plana çıktığı Peugeot 308'i kampanya süresince Peugeot bayilerini ziyaret edenler ilk olarak keşfetme ayrıcalığını elde edecekler.

 

""

Satış Sonrası avantajları

Türkiye'nin her yerinde hizmet veren Peugeot Yetkili Servisleri'nde, uzman ve eğitimli personel ile Peugeot marka otomobillerin bakım ve onarım hizmetleri en iyi şekilde uygulanıyor. Peugeot Yetkili Servisleri'nde kaliteli ve üstün servis hizmetlerinin yanısıra Peugeot Güneşli Günler kapsamında özel avantajlar da sunuluyor. 30 Haziran 2011 tarihine kadar kampanyanın geçerli olduğu Peugeot Yetkili Servisleri'ni ziyaret eden herkes ücretsiz check up fırsatından yararlanıyor. Peugeot kullanıcıları ücretsiz check up sonrasında belirlenen gerekli onarımları, takip eden 30 gün içerisinde yaptırdıkları taktirde yedek parça ve işçilikte %10 oranında özel indirimlerden faydalanabilecekler.

 

Peugeot 5008'de Video

Paketi avantajı devam ediyor

Peugeot 5008'in sembolü haline gelen ve segmentinde ayrıcalıklı bir yer edinmesini sağlayan Video Paketi promosyonu Haziran ayında da devam ediyor. Bu paket ön kafalıklara yerleştirilmiş iki adet 7" renkli ekran, bütün portatif ses/video donanımlarını (video oynatıcı, oyun konsolları, DVD okuyucu) kabul eden bir bağlantı konsolu ve iki adet Bluetooth® kablosuz kulaklıktan oluşuyor.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72