Peugeot Tekoto'da büyük fırsat sürprizi

Peugeot Tekoto İstanbul, Nisan ayında e-HDi ürün gamı için Nisan ayında...

Peugeot Tekoto'da büyük fırsat sürprizi

Peugeot Tekoto İstanbul, Nisan ayında e-HDi ürün gamı için Nisan ayında...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Peugeot Tekoto'da büyük fırsat sürprizi

Peugeot Tekoto İstanbul, Nisan ayında e-HDi ürün gamı için Nisan ayında 20 bin TL'ye %0 faizle 20 ay vadeli kredi imkanı ile benzersiz fırsatlar sunuyor.

Peugeot'nun son nesil Stop&Start sistemine sahip e-HDi modelleri 308, 3008, 5008, 508 ve 508 SW olmak üzere geniş bir yelpaze oluşturuyor. Stop&Start sistemli bu motor seçeneği yakıt tüketimi ve CO2 emisyonlarını düşürürken özellikle sessizliği ile sürüş keyfinden de ödün vermiyor.

""

Dizel motor teknolojisine sınıf atlatan e-HDi motor seçeneğine sahip Peugeot modelleri Nisan ayında 20 bin TL'ye %0 faizle 20 ay vadeli kredi imkanı ile sunuluyor, böylece tüketiciler ayda 1 000 TL'lik ödemelerle Peugeot sahibi olma imkanına sahip oluyorlar. Kredi kullanmayı tercih etmeyen tüketicilere ise peşin ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Peugeot tarafından e-HDi teknolojisi ile sunulan son nesil Stop & Start sistemi şehir içinde %15'e varan yakıt tasarrufu sağlayarak kullanım maliyetlerini düşürüyor. Böylece bu modeller 1.6 e-HDi 112 hp motor seçeneği ile düşük yakıt tüketiminin yanısıra daha düşük CO2 salımları sergiliyorlar. Dizel motor teknolojisine sınıf atlatan e-HDi motor seçeneğine sahip 308, 3008, 5008, 508 ve 508 SW modelleri Nisan ayında 20 bin TL'ye %0 faizle 20 ay vadeli kredi imkanı ile sunuluyor.

 

e-HDi Stop & Start Sistemi

Peugeot e-HDi modellerinde en son teknolojiler kullanılıyor, marş motoru yerine sistemin çalışmasının alternatör tarafından gerçekleşmesi, verimliliğin ve hızın artırılmasını, titreşimin minimuma indirilmesini sağlıyor.  Stop&Start sistemi kırmızı ışıkta veya benzer bir nedenle otomobil durduğunda motoru otomatik olarak durduruyor ve tekrar hareket etmek istendiğinde ayak frenden çekildiğinde otomatik olarak çalışmasını sağlıyor. Yakıt tüketiminin düşürülmesinin yanısıra doğa dostu motorlara sahip olan Peugeot e-HDi gamı sessizliği ile sürüş keyfini de artırıyor.

 

Tüm Peugeot modellerinde

benzersiz fırsatlar

Nisan ayında tüm Peugeot modellerinde sunulan fırsatlar dikkat çekiyor. Peugeot ürün gamının en beğenilen modellerinden biri olan RCZ için 45 bin TL kredi %0,89 faiz oranı ile 36 ay vadeli kredi imkanı sunuluyor. Böylece ayda sadece 1 500 TL tutarında ödemeler ile sunulan RCZ'in dosya masrafı da bu ay Peugeot tarafından karşılanıyor. Ayrıca Partner Tepee'de 20 ay ve Bipper Tepee'de 18 ay "0" faizli kredi koşulları hafif ticari araç almak isteyenlere büyük avantajlar sağlıyor. Kredi kullanmayıp peşin alım yapmak isteyen müşterilere ise 3 000 TL'ye varan indirim imkanları sunuluyor

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3