Pendik'e yeni marina yapılıyor

Pendik'e yeni marina yapılıyor

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Pendik'e yeni marina yapılıyor

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; Pendik'e yeni bir marina kurulacağını söyledi. Teknelerin ağır bakımlarının da yapılacağı alanda devamlı olarak Boat Show'un da yapılması planlanıyor.

Pendik Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi, merkezi hükümet ve özel sektör yatırımları ile hızla gelişen Pendik, kamuoyunda ‘en çok konuşulan ilçe' olma yolunda hızla ilerliyor. 560 bin nüfuslu kent, bu haliyle medyanın da ilgisini çekiyor. Ulusal ve yerel TV'ler, gazete ve dergiler Pendik'teki en güncel gelişmeleri çoğu zaman Başkan Kenan Şahin ile röportaj ya da program yaparak öğreniyor.

Bu program ve röportajlarda, Pendik sahiliyle ilgili projeleri anlatan Başkan Şahin, yeni bir marina müjdesi verdi. Tuzla sınırı ile RO-RO iskelesi arasındaki alanda sürekli ‘Boat Show'un yapılacağı bir marinanın kurulacağını söyleyen Şahin, aynı zamanda bünyesinde, teknelerin ağır  bakımlarının yapılacağı bölümlerin de bulunacağını söyledi. Projenin hayata girmesiyle Pendik'in yatçılık sektörünün tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir kent haline geleceğini belirten Şahin; projenin istihdam  açısından da önemli olduğunu ifade etti.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72