Özel İstihdam Büroları Temsilcileriyle Toplantı

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü Dr. Nusret Yazıcı başkanlığındaki İŞKUR...

Özel İstihdam Büroları Temsilcileriyle Toplantı

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü Dr. Nusret Yazıcı başkanlığındaki İŞKUR...

08 Nisan 2014 Salı 12:04
Özel İstihdam Büroları Temsilcileriyle Toplantı

İŞKUR Genel Müdürü Dr. Nusret Yazıcı Özel İstihdam Büroları Temsilcileriyle Bir araya Geldi

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü Dr. Nusret Yazıcı başkanlığındaki İŞKUR Heyeti, İstanbul’da özel istihdam büroları temsilcileriyle biraraya geldi.

 

İŞKUR Genel Müdürü Dr. Nusret Yazıcı ve beraberinde Aktif İşgücü Hizmetleri Dairesi Başkanı Mehmet Aslan, İstihdam Hizmetleri Dairesi Başkanı Abdullah Taşaltın ve İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Muammer Coşkun ile özel istihdam büroları temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya İstanbul’da faaliyet gösteren 268 büronun temsilcisi katıldı.

Kurum çalışmaları hakkında katılımcılarla bilgi paylaşımında bulunan İŞKUR Genel Müdürü Dr. Nusret Yazıcı, özel istihdam bürolarıyla daha fazla birlikte çalışmak ve işbirliğini geliştirmek istediklerini, özel istihdam bürolarının da artık birer eğitim kurumu misyonuyla işgücünün mesleki eğitimine eğilmelerinin zamanının geldiğini, özellikle mesleki eğitim konusunda kendilerinden önemli bir beklenti içinde olduklarını dile getirdi. İşbirliği ve hizmet alım yöntemi ile düzenlenen mesleki eğitim kurslarına özel istihdam bürolarının katılmasının İŞKUR açısından önemli olduğunu belirten Yazıcı, “biz sizi rakip değil ortak olarak görüyoruz” dedi.

Ayrıca söz konusu toplantıda özel istihdam bürolarının uygulamada karşılaştıkları sorunlarla ilgili hususlara açıklık getirildi.

Son Güncelleme: 08.04.2014 12:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72