NEXT & NEXTSTAR Büyümeye devam ediyor

Uydu sistemlerinin lider markası NEXT & NEXTSTAR ,yurtdışındaki bayilerine..

NEXT & NEXTSTAR Büyümeye devam ediyor

Uydu sistemlerinin lider markası NEXT & NEXTSTAR ,yurtdışındaki bayilerine..

26 Şubat 2013 Salı 11:17
NEXT & NEXTSTAR  Büyümeye devam ediyor

Uydu sistemlerinin lider markası NEXT & NEXTSTAR ,yurtdışındaki bayilerine Gürcistan'ı da ekledi. Aynı zamanda ÇEKSİAD üyesi olan firma, sektöre ivme kazandırıp marka değerini artırmaya devam ediyor.

Uydu sistemleri sektörünün lider markası NEXT & NEXTSTAR, hızla büyümeye devam ediyor.  Sultanbeyli'de hayata geçirdikleri fabrikada ürettikleri ürünleri, hem iç pazarda hem de komşu ülkelere pazarlayan firmanın hedefinde ise daha çok ihracatla ülke ekonomisine daha çok katma değer üretmek. İngiltere, Irak gibi Avrupa ve Ortadoğu'ya bayiler açan NEXT NEXTSTAR, Orta Asya'ya da açıldı.  NEXT & NEXTSTAR firması, yurt dışındaki bayilerine bir yenisini daha eklemiş oldu.  GESSAT'ın anten konusundaki bayiliğini yapan Gürcistan'daki mağaza, NEXT & NEXTSTAR bayiliğini de aldı. Aynı zamanda Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇEKSİAD) üyesi olan firmanın açılışı renkli görüntülere sahne oldu. Açılışa, ÇEKSİAD Başkanı Abdullah Gelgeç, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılırken, NEXT & NEXTSTAR yöneticileri de açılışta hazır bulundu. Açılışta, NEXT & NEXTSTAR'ın bayiliğini alan firma yetkililerinin keyfine ise diyecek yoktu. Dünya markası NEXT & NEXTSTAR'ın bayiliğini alan Gürcistan'daki firma yetkilileri bölgenin marka değerini yükselttiklerini söyledi. Açılışta NEXT & NEXTSTAR ve GESSAT yazılı pasta kesilip bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.

Sektörünün lider markası

Yüksel Elektroteknik, 1989 yılından bugüne uydu sistemleri sektöründe faaliyet göstermekte. Sultanbeyli'de hayata geçirdikleri fabrikada ürettikleri  NEXT & NEXTSTAR, NEXTPOWER, NEXT DIGITAL, NEXT SUN, NEXT KING markaları altında yurtiçi  ve birçok komşu ülkede pazarlamakta.

""

Marka bilinirliliği ve güvenilirliği konusunda dünya markaları ile yarışacak düzeye gelen firma, farklı tüketici taleplerine cevap verebilecek tüm kategorilerde ürettiği Dijital Uydu Alıcılarının yanı sıra, bu sistemlerde kullanılması gereken çanak anten çeşitlerini, Universal LNB'ler, koaksiyel kablolar ve diğer aksesuarları, tüketici tarafından özellikle tercih edilmektedir. Hareketli Sistemler için hareket kolları, diseqc motorlar ile tüketicilere alternatif çözümler sunmakta.

""

Yüksel Elektroteknik, yakalamış olduğu başarı grafiğini satış sonrası hizmetler konusundaki çalışmalarına borçlu. Gerçekçi garanti süresi içerisinde, koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlayabilmek için servis ağını her geçen gün genişletmekte. Yüksel Elektroteknik olarak eğitime önem verilmekte. Toplam kaliteyi arttırmak için, Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki bayilere teknik ve satış eğitimleri veriliyor.

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72