Murat Kapan'dan zam açıklaması

Murat Kapan'dan zam açıklaması

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Murat Kapan'dan zam açıklaması

İş Dünyası ve Siyaseti beraber yürüten CHP Milletvekili Adayı Murat KAPAN son günlerde ardı ardına gelen ZAM lara ilişkin görüşlerini belirtti..

 

Her ZAM da beli biraz daha bükülen sade vatandaşımız ne yapacak @f0

Bu Hükümet zam yapmak zorunda mıdır @f1

Bu zamlar nereye kadar gidecek @f2

 

Tamam anladık bir malı dışarıdan ithal ediyorsanız ve o malın fiyatı sürekli yükseliyorsa bunun sizi zorlamasından doğal bir şey yok. Ama siz bu fiyatların üzerine birde hayli yüksek vergiler yükleyip onun pahalılığını iki katına çıkarırsanız, açıktır ki insanları artık isyan noktasına getirirsiniz.

En temel tüketim malzemeleri olan Akaryakıt – Elektrik – Doğalgaz, şimdi bunlar son günlerde nasıl bir şekilde ZAM yağmuruna tutuldu hepimiz gördük.

 

Vatandaş zaten çok zor olan geçimini bu peş peşe gelen zamlarla iyice zora sokmuştur, kaldı ki sokaklarda binlerce işsiz varken bu zamlar daha da kötü bir tablo yaratmıştır, bununda tek sorumlusu İktidardır, Hükümettir, bugün bizi pembe tablolar çizerek yönetmeye çalışanlardır.

Kendini şanslı sayıp ta iş bulabilen vatandaşımız ise aldığı üç kuruş maaşıyla ay sonunu nasıl getireceğinin ince hesabını yapmaktadır. Genelde bu hesabı yapıp ta tutturanda yok denecek kadar azdır. Vatandaş bu zamların altında ezilmektedir.

 Hani biz Ülke olarak büyümüştük, hani dünyanın yükselen ekonomisiydik, işsizlik bitmişti, refah düzeyimiz hani artmıştı, zamlar hani durmuştu !

Milli piyango çekiliş tarihleri gibi aynı ay içinde  9-19-29  günlerinde akaryakıt zamları yapılmadı mı@f3  Dünyadaki en pahalı akaryakıtı biz kullanmıyormuyuz@f4

Elektiriğe % 9.2,  Doğalgaza % 18.7 zamı gene bu Hükümet yapmadı mı@f5

 

AKP iktidarı uyguladığı yanlış politikalar sonucunda bugün işçiyi, emekçiyi, öğrenciyi tüm yurttaşlarımızı zor ve sıkıntılı bir ekonomik dar boğaza sokmuştur. Her geçen gün eskisinden kötü olmaktadır.

 

Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler bu kötü düzene bir son vermeliyiz, bunuda Halkımızla başarabiliriz, CHP iktidarıyla başarabiliriz.

 Sayın Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU'nda dediği gibi

NE EZİLEN,  NE EZEN,  HALKÇA BİR DÜZEN…

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72