Merakla beklenen HYUNDAI İ20, Mar Oto’da sizleri bekliyor..

Tasarım ve teknoloji konusunda sınıfının en iyilerinden olan yeni i20, Hyundai Mar Oto’da görücüye çıktı. İlk günden yoğun ilgi gören Hyundai i20 tükenmeden Hyundai Mar Oto’nun Sancaktepe’deki plazasına uğrayın..

Merakla beklenen HYUNDAI İ20, Mar Oto’da sizleri bekliyor..

Tasarım ve teknoloji konusunda sınıfının en iyilerinden olan yeni i20, Hyundai Mar Oto’da görücüye çıktı. İlk günden yoğun ilgi gören Hyundai i20 tükenmeden Hyundai Mar Oto’nun Sancaktepe’deki plazasına uğrayın..

12 Ekim 2020 Pazartesi 10:34
Merakla beklenen HYUNDAI İ20, Mar Oto’da sizleri bekliyor..

HYUNDAI Mar Oto farkıyla

Hyundai i20, dünya da adını hafızalara kazıyan ender markalar arasında yer almaktadır. Fiyat performans açısından övgüyle bahsedilen “Hyundai” yeni model olan İ20, Hyundai Mar Oto’nun Sancaktepe’deki plazasında da görücüye çıktı. Yeni i20, İlk günden yoğun ilgi ve talep gördü. Aracı test edenler yeni modele tam not verdi.

Yeni standartları o belirliyor.

Dinamik ve karakteristik... Yeni i20, yeni standartlar getirdi. Tasarım ve teknoloji konusunda sınıfının en iyilerinden olan yeni i20, aynı zamanda Avrupa’da yeni tasarım dilimizi yansıtan ilk model olma özelliğini taşıyor.

Tarzınızla tüm dikkatleri üzerinize çekin.

Şık ve çarpıcı yeni i20, heyecan verici sportif tasarımıyla sınıfına yeni bir soluk getirdi. Bir önceki nesilden daha geniş, daha uzun ve daha alçak tavanlı olan yeni i20 Avrupa’da, Hyundai’nin Sensuous Sportiness (Duygusal Sportiflik) tasarım felsefesinden ilham alan ilk model olarak yollara çıktı. Bu felsefe, enerjik hatların, benzersiz bir tarzın ve gelişmiş teknolojilerin uyumuyla oluşuyor. Alışılmışın dışında bir dizayn felsefesi ile gelen Yeni i20, aynı zamanda sınıfının en iyi bağlantı özelliklerini sunuyor.

İç mekânda yüksek kalite, üstün teknoloji.

Hyundai tasarımcıları, ferah ve modern bir atmosfer oluşturmak adına birçok yenilikçi fikir üreterek yepyeni bir iç mekân görünümü oluşturdular. Kapılar, doğada karşımıza çıkan şekillerden esinlenilen gösterge panelini zarif bir şekilde kucaklıyor. Kapıların yapısı gösterge paneliyle mükemmel bir uyum sağlarken, LED ambiyans aydınlatması da kokpitte ince ve sofistike bir mavi rengi hakim kılıyor.

Daha fazla güç aktarım seçeneği. Daha yüksek verim.

Üç farklı şanzıman seçeneğine sahip iki motor arasından dilediğinizi seçin. 100 PS güç üreten 1.4 litrelik benzinli motoru 6 ileri düz vites ya da 6 ileri tam otomatik vites seçeneklerinden biriyle tercih edebilirsiniz. 1.0 litrelik T-GDi 100 PS benzinli motoru tercih etmeniz durumunda ise yeni nesil çift kavramalı 7 ileri DCT otomatik şanzıman seçeneği standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca 1.0 T-GDi benzinli motor ile çevreci ve teknolojik 48 Voltluk bir hafif hibrit sistemi seçebilir, bu sayede yakıt tüketimini 4% -> 10%' a kadar azaltarak CO2 emisyonlarını da düşürebilirsiniz.

Son Güncelleme: 14.10.2020 12:34
Anahtar Kelimeler:
HyundaiMar OtoI20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3