Marmara Üniversitesinde Artı Hizmet Noktası Açıldı

Marmara Üniversitesinde Artı Hizmet Noktası Açıldı

19 Nisan 2019 Cuma 10:18
Marmara Üniversitesinde Artı Hizmet Noktası Açıldı

İŞKUR ile Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu (GIZ) işbirliğinde yürütülen “İŞKUR’un Kurumsal Kapasitesinin Desteklenmesi Projesi” kapsamında Marmara Üniversitesi İŞKUR Artı Hizmet Noktası düzenlenen törenle açıldı. Açılışa İŞKUR İstanbul İl Müdürü Yunus Yelmen, İl Müdür Yardımcıları Günay Bölükoğlu ve Serkan Özmen, Kadıköy Hizmet Merkezi Müdürü Bekir Arslan, GIZ temsilcisi Ruth Halle, Marmara Üniversitesini temsilen Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Berat Bir, Mezunlar Derneği Müdürü Doç.Dr. Bülent Yılmaz ile Marmara Üniversitesi öğrencileri katıldı. Törende konuşan İŞKUR İl Müdürü Yunus Yelmen şunları söyledi. “Tüm dünya ekonomilerinin olduğu gibi ülkemiz ekonomisinin de en önemli unsurları arasında işsizlik ve istihdam kavramları yer almaktadır.  Ülkemizde istihdam politikalarını belirlemek, uygulamak ve işsizlikle mücadele etmek amacıyla kurulmuş olan kurumumuz, bu sorunu bireysel olarak değil, tüm paydaşlarıyla birlikte çözmek için gayret etmektedir. İşsizlik sorununu çözmek ve işgücünün istihdam edilebilirliğini artırmak için öncelikle sorunun doğru tespit edilmesi gerekmektedir.” Dedi.   

  İŞKUR Artı Hizmet Noktasına da değinen İl Müdürü Yunus Yelmen “Marmara Üniversitesinin değerli öğrencilerinin İŞKUR'a gitmeden, kurumda verilen hizmetlerin aynısını Artı Hizmet Noktasında vereceğiz. Üniversite öğrencilerimiz, Türkiye genelinde iş ilanı veren işverenlerimizin tamamını bu merkezden görebilecekler ve bu noktamızda öğrencilerimize rehberlik hizmeti sunacağız.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72