Kafe işletmecileri, eğitim için buluştu

Pendik Belediyesi, Kaymakamlık ve İstanbul İnternet Kafeciler Odası...

Kafe işletmecileri, eğitim için buluştu

Pendik Belediyesi, Kaymakamlık ve İstanbul İnternet Kafeciler Odası...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kafe işletmecileri, eğitim için buluştu

Pendik Belediyesi, Kaymakamlık ve İstanbul İnternet Kafeciler Odası tarafından düzenlenen, ‘Pendik'te Faaliyet Gösteren İnternet Kafe İşletmecilerine Yönelik Eğitim Programı', Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi.

İnternet kafeleri ve yasal internet kullanımıyla ilgili uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen seminerde, kafe işletmecilerine yasal zorunluluk olan resmi kayıt ve belgelerin nasıl tutulacağı ve nasıl muhafaza edileceğiyle ilgili bilgiler detaylarıyla bildirildi. Ayrıca, internet kafelerde belirtilen yaş sınırının altında müşteri alınmayacağı ve yasaklı sitelere girilip girilmediğinin sıkı kontrol edilmesi gerektiğini aktaran eğitmenler, işyerinin genel temizliği ve fiyat tarife listesi asılmasının zorunluluğuna da dikkat çektiler. Pendik Kaymakamlığı'na bağlı komisyon başkanlığı, her hafta denetlenen İnternet kafelerden, yasal izinlere uymayan kafelere  gerekli yasal işlemler uygulanacağını belirterek denetimlerin sıkılaştırılacağını ifade ettiler.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3