İŞKUR'dan teşekkür

İŞKUR Pendik Şube Müdürü Tuncay Özdemir, ihtiyaç sahibi vatandaşlara iş...

İŞKUR'dan teşekkür

İŞKUR Pendik Şube Müdürü Tuncay Özdemir, ihtiyaç sahibi vatandaşlara iş...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
İŞKUR'dan teşekkür

İŞKUR Pendik Şube Müdürü Tuncay Özdemir, ihtiyaç sahibi vatandaşlara iş imkanı sağlamak amacı ile firmalar ile iş taleplerine karşılık veren Tuzla Belediyesi'ne teşekkür etti.

İşverenlerden gelen açık işe istihdam taleplerinde yoğunluk olduğunu, ama eleman bulamadıklarını kaydeden İŞKUR Pendik Şube Müdürü Tuncay Özdemir, belediyeler ve milli eğitim müdürlükleri işbirliğiyle yürüttükleri toplum yararına istihdam çalışmalarının da yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade etti.

Türkiye'de işsizlik gibi bir sorunun bulunduğuna inanmıyorum diyen Özdemir, “İşverenlerimizden gelen yoğun eleman talebine karşı, bu işlere gönderecek eleman bulamıyoruz. % 100 istihdam garantili kurslarımıza, beklenenin çok altında bir müracaat oluyor” şeklinde konuştu.

Belediyeler kanalıyla yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi veren İŞKUR Pendik Şube Müdürü Tuncay Özdemir, “Kurumumuzla işbirliği içerisinde bulunan 4 ilçe belediyesi arasında, insan kaynakları ve istihdam konusunda en iyi çalışan belediye, Tuzla Belediyesi'dir. Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı bu konuya gerçekten büyük önem veriyor. Öyle ki; Dr. Şadi Yazıcı Bey'in bile, Beyaz Masa'da, vatandaşların müracaatlarını aldığına şahit olduk” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3