İŞKUR’da İş Kulübü Faaliyetleri Hızla Devam Ediyor

İŞKUR’da İş Kulübü Faaliyetleri Hızla Devam Ediyor

12 Haziran 2018 Salı 11:15
İŞKUR’da İş Kulübü Faaliyetleri Hızla Devam Ediyor

Çalışma Hayatında Milli Seferberliğin 2. Fazlının gerçekleştiği şu günlerde Türkiye İŞKUR’umu İstanbul İl Müdürlüğü Hizmet Merkezlerinde İş Kulübü Faaliyetleri hızla devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Jülide Sarıeroğlu’nun Beyoğlu Hizmet Merkezinde tanıtımını yaptığı İş Kulüpleri İstanbul genelinde Beyoğlu, Başakşehir, Bayrampaşa, Ümraniye ve Büyükçekmece Hizmet Merkezlerinde İş Kulübü liderleri tarafından büyük bir özveriyle gerçekleştiriliyor. Başta dezavantajlı gruplar olmak üzere; hükümlüler, eski hükümlüler, amateme kayıtlı olanlar, kadın sığınma evinde yaşayanlar, kadın işsizler, yeni mezunlar, ilk kez iş arayanlar, uzun süreli işsizler ve engelliler olmak üzere tüm kesimlere hitap ediyor.

İş Kulübü faaliyetleri gruplar halinde farklı günlerde toplamda 12 ile 18 saat arası gerçekleştiriliyor. Eğitim sonunda katılımcılara katılım belgesi verilirken eğitim içeriği zengin olan bu faaliyetlerde katılımcılara İş Kulübü liderleri tarafından mülakat teknikleri, CV hazırlama, iş arama becerileri, iletişim teknikleri, beden dili gibi eğitimler teorik olarak gösteriliyor. Eğitim sonunda kişiler yine İş Kulübü liderleri tarafından iş arama süreçleri sonuna kadar takip edilmekte olup süreç içerisinde de kendilerine yardım ediliyor.

İş Kulübüne katılmak için gereken tek şey ise kişinin İş ve Meslek Danışmanına talebini iletmesi. Kişi İş Kulüplerine katılmak istediğini bildirdiğinde danışmanı tarafından İş Kulübüne yönlendiriliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72